KIPAR, OSTRVO BOGINJE LJUBAVI I LEPOTE: Mediteranski biser koji će vam pružiti letovanje koje se na zaboravlja
Foto: Promo

KIPAR, OSTRVO BOGINJE LJUBAVI I LEPOTE: Mediteranski biser koji će vam pružiti letovanje koje se na zaboravlja

Žena -

Kipar je ostrvo čempresa, mitova, bogova i pejzaža koji očaravaju. Ovo najsunčanije ostrvo Mediterana ima i romantičnu notu, s obzirom da ga krasi legenda o boginji ljubavi i lepote, Afroditi, koja je baš na njemu izronila. Kipar je mesto toplih ljudi, zahvaljujući kojima ćete imati jedinstven doživljaj i uspomene za ceo život.

foto: Promo

Baš na ovom ostrvu jedinstvene lepote i čudesnog mora, živopisnih sela, zelenih oaza, bogate istorije, ali i odličnog noćnog provoda, nalazi se jedan jedinstveni grad, Larnaka. Jedan od najstarijih gradova Kipra odlikuje se čistim plažama, kristalno plavim morem, lukom koju posećuju luksuzne jahte, bogatim noćnim životom i mnogobrojnim festivalima. Najpopularnije plaže Larnake su: Mekenzi, Finikudes i Janates. Larnaka nudi, osim uobičajenih letnjih atrakcija, i druge turističke zanimljivosti, poput Velikog slanog jezera koje je stanište flamingosa, zatim brojne istorijske znamenitosti (grob svetog Lazara, muzej iz 17. veka, antički grad Kition...), kao i raznoliku paletu barova i restorana za one koji uživaju u gastronomskom turizmu. Za ljubitelje ronjenja veoma je interesantan lokalitet olupine Zenobia. Larnaka je šarena slika sudara prošlosti i sadašnjosti, što u posetiocima izaziva oduševljenje i budi radoznalost. Grad koji je vekovima stvaran fascinira svojom tajanstvenošću i primamljiva je destinacija mnogobrojnim turistima iz sezone u sezonu.

foto: Promo

Na oko 10 kilometara od centra Larnake i 15 kilometara od aerodroma nalazi se pravi dah luksuza, hotel Golden Bay Beach 5* . Hotel je okružen baštom ukrašenom palmama i oivičen zlatnom peščanom plažom, koju zapljuskuje bistro more boje safira. Inspirisan mediteranskim bojama i kulturom, pružiće vam ekskluzivno iskustvo od pet zvezdica. Hotel je poznat po udobnim smeštajnim jedinicama, okolinom koja odiše luksuzom, izvanrednom hranom i toplim gostoprimstvom.

foto: Promo

Sobe hotela Golden Bay Beach 5* su prostrane i moderno opremljene, ukrašene svetlim bojama prirode i mora koje stvaraju savršenu atmosferu za odmor. Hotel pruža besprekornu uslugu onima koji žele da u njemu provedu nezaboravan odmor, bilo u paru ili sa svojom porodicom. Ugođaj je uvek potpun uz izvrsnu hranu, pa u hotelu možete izabrati uslugu polupansiona i uživati u ukusima koji su prilagođeni svima, pa i onim najizbirljivijim, ili ćete se odlučiti na noćenje sad doručkom i ostaviti prostora da isprobate i ponudu mnogobrojnih restorana u centru Larnake . Za one koji vole da iskoriste svaki momenat svog odmora do maksimuma, tu su raznovrsni sadržaju u hotelu, kao što su bazeni za odrasle i za decu, teniski tereni, bilijar sala, dnevne i večernje animacije, stoni tenis, kao i Bay spa, gde možete spojiti aktivnosti u teretani i fitnes centru sa opuštanjem u đakuziju ili na nekoj od masaža.

foto: Promo

Mi smo vam približili samo deo atmosfere na prelepom Kipru, a vama ćemo prepustiti da se sami uverite u sve njegove lepote, pa preporučujemo da celokupnu ponudu hotela pogledate na sajtu agencije „1 A Travel“ i priđete korak bliže letu.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track