KRŠ U HODNIKU: Za 3X više mesta u predsoblju – ovo svako može da napravi!
Foto: Promo

KRŠ U HODNIKU: Za 3X više mesta u predsoblju – ovo svako može da napravi!

Žena -

Na šta vas podseća fotografija ispod?

foto: Promo

Ako vas podseća na hodnik u vašem domu (priznajte da kad dođu gosti izgleda još gore), vreme je za promene. Ne, nećemo vam savetovati da kupite veliki glomazni cipelarnik! Da, u njega će stati sva obuća, ali će vam on zauzeti mnooogo mesta. A možda nećete imati ni gde da ga stavite. Šta su onda opcije?

Neuporedivo praktičnija varijanta od cipelarnika su police koje možete časkom da sastavite kod kuće potpuno sami, bez ičije pomoći. Prednosti rasklopive police su te što je:

foto: Promo

Toliko su lagane da možete da ih pomerate tamo-vamo kad usisavate, kad procenite da bi vam baš na tom mestu gde je ona nešto drugo ipak više odgovaralo a nju premestite u drugu prostoriju.

Tražili smo za vas najpovoljnije. Jedna takva polica je ova bela polica od čvrste kvalitetne plastike i laganih metalnih šipki:

foto: Promo

U nju može da se smesti različita obuća: patike, cipele, papuče, čizme, a jednostavnim dizajnom se lako prilagođava gotovo svakom enterijeru. Dimenzije su joj 94cm x 50cm x 15cm, a u nju staje čak 30 pari obuće!

foto: Promo

A da biste kupili ovu policu po najboljoj ceni do sada, za samo 1.490 rsd, sve što je potrebno jeste da posetite OVU stranicu i na njoj poručite online ili, ako vam je lakše, pozovete na broj 011/6 888 999 i poručite na taj način.

Jer vreme je da konačno napravite mesta u svom hodniku i prestanete da se saplićete o obuću svaki put kada kroz njega prolazite!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track