Najnovije vesti

HOROR MAJKA! TERALA ĆERKU DA SPAVA SA BOGATIM MATORCIMA DA BI ZARADILE ZA PLASTIČNOG HIRURGA:  Čim je napunila 18 godina dala ju je u promet, a do sad su pukle 70.000 € da bi izgledale ko sestre Kardašijan (VIDEO)
Foto: Printscreen

STRAŠNO!

HOROR MAJKA! TERALA ĆERKU DA SPAVA SA BOGATIM MATORCIMA DA BI ZARADILE ZA PLASTIČNOG HIRURGA: Čim je napunila 18 godina dala ju je u promet, a do sad su pukle 70.000 € da bi izgledale ko sestre Kardašijan (VIDEO)

Žena

Džeordžina Klark podsticala je ćerku Kajlu da ima seksualne odnose sa starijim bogatim muškarcima, starijim od 50 godina, kad je napunila 18 godina kako bi mogla da zaradi novac za plastičnu hirurgiju. 

 

Njih dve su do sad potrošile oko 70.000 evra.  


Džeordžina je priznala da se danas oseća loše zbog uticaja na ćerku i da ono što je od nje tražila nije bilo ispravno.

Pre ove izjave Džeordžina je za medije egzaltirano izjavila da je njena ćerka u tinejdžerskim danima pronašla muškarca koji je u tom trenutku bio u ranim pedesetim godinama.

 

"Ogroman je pritisak na devojčice danas jer se ceo svet vrti oko sestara Kardašijan, Instagrama i selfija. Ako nisi siguran u sebe i srećan, a imaš novac, svašta možeš da uradiš", rekla je Kajla.

 

"Imam sreću što imam ćerku kao što je Kajla koja je mogla da plati moje tretmane. Nemam problem što se viđa sa starijim bogatim muškarcima i što izvodi striptiz, jer vodimo život kakav želimo", zaključila je Džordžina, iako je prvobitno rekla da se pokajala.

Kurir.rs/Foto Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...