Najnovije vesti

SAMO JEDAN ZNAK POKAZUJE DA STE U SREĆNOJ VEZI ILI BRAKU: Proverite da li sa partnerom redovno radite OVO, nije to što ste prvo pomislili!
Foto: Profimedia

SAVRŠEN PAR

SAMO JEDAN ZNAK POKAZUJE DA STE U SREĆNOJ VEZI ILI BRAKU: Proverite da li sa partnerom redovno radite OVO, nije to što ste prvo pomislili!

Žena

Osobe u ozbiljnoj vezi navikle su da dele sve, a dok većina parova nema problema s deljenjem hrane, kupatila i računa, sa deljenjem najintimnijih misli mnogi su suzdržaniji.

foto: Profimedia

Istraživanje je pokazalo kako o kvalitetu veze mnogo govori mogućnost da s partnerom razgovarate potpuno iskreno o apsolutno svemu. U istraživanju su sudelovali parovi koji su u vezama bili minimalno dve i po godine. Ispitanici su morali da otkriju koliko dobru komunikaciju imaju s partnerom, o čemu sve razgovaraju s partnerom i jesu li spremni da govore o manje prijatnim temama.

foto: Profimedia

Parovi koji partneru otkrivaju svoje najintimnije misli bili najsrećniji u vezama, najzadovoljniji svojim seksualnim životom i su smatrali su da imaju jaku povezanost i stabilnu vezu. Za neke je potpuna iskrenost u vezi obavezna, ali u mnogim ljubavnim odnosima postoje sitne laži koje neki čak smatraju poželjnima.

foto: Profimedia

Na primer, postoji mišljenje da bi se neke istine partneru trebalo prećutati, odnosno "ulepšati", poput broja partnera ili koliko novca ste potrošile na nove cipele. Međutim, i s takvim naizgled banalnim stvarima najbolje je biti iskren jer izgleda da apsolutna iskrenost vodi prema srećnoj i dugoročnoj vezi.

Kurir.rs/TheJournalof SexResearch, Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...