POKUŠAJTE DA JE RAZUMETE: Ovih 5 lepih gestova muškarci stalno čine, a žene ih MRZE!
Foto: Profimedia

KO BI REKAO

POKUŠAJTE DA JE RAZUMETE: Ovih 5 lepih gestova muškarci stalno čine, a žene ih MRZE!

Žena -

Ponekad muškarci čine sve kako bi udovoljili svojim partnerkama, ali nažalost vrlo često to rade pogrešno.

Zapravo, mnoge stvari za koje muškarci misle da su lepe, žene izluđuju, poput kupovine nakita koji nije njen stil ili izliva romantike u nezgodnom trenutku.

foto: Profimedia

Psiholog Ališa Klark kaže kako se problemi najčešće pojavljuju kada muškarac ne razmišlja o tome kakav će dojam ostaviti njegova gest i kako će se njegova partnerka osećati u tom trenutku.

Kupovina nakita Većina žena voli nakit. Ipak, svaka žena ima različit ukus kada je reč o nakitu, pa iako misle da ne mogu da naprave grešku u izboru zbog velike ponude, itekako mogu. Uostalom, ženama to može biti znak da ne obraćaju pažnju na to šta zapravo vole i nose pa će poklon doživeti kao nedostatak interesa.

foto: Profimedia

Pokušavate da rešite njene probleme Osim ako taj problem nije slavina koja curi, slika koju ne može zakačiti ili pauk u uglu sobe, ne pokušavajte da rešite njene probleme. Muškarci i žene su veoma različiti u tom pogledu. Na primer, ukoliko žena ima problema sa svojom najboljom prijateljicom, ona jednostavno želi oduška, a ne da joj nudite rešenje.

Zatrpavate je poklonima Žene ponekad osećaju da kupovinom ovakvih poklona želite kontrolu. Takođe, iako su vaše namere čiste, ona može osetiti pritisak da uzvrati, jer nijedna žena ne želi biti u vezi u kojoj se stalno oseća kao da je korak iza.

foto: Profimedia

Uskakanje u tuš-kabinu bez poziva Žene vole kada im se pridružite u tuš-kabini, ali kada imaju samo 20 minuta da operu kosu i obriju noge, bolje vam je da imate dobar razlog što ste im samo tako upali u kabinu. Budite spontani i romantični, ali pokušajte da to ne radite kada se spremaju za izlazak. Previše zapitkujete Ukoliko ženu počnete da zapitkujete gde ide, kada se vraća i slične stvari, čak i ako to radite samo zato što vam je stalo do nje, ona će se naljutiti jer ovo ispitivanje može shvatiti kao kontrolu i ljubomoru.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Klix.ba, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track