OPERACIJA ČUKLJEVA: Šta je zaista jednako efikasno, a da nisu kreme, gelovi niti ulošci za obuću? PROVERENO DOBRO!
Foto: Promo

provereno efikasno

OPERACIJA ČUKLJEVA: Šta je zaista jednako efikasno, a da nisu kreme, gelovi niti ulošci za obuću? PROVERENO DOBRO!

Žena -

Čukljeve možete da rešite i BEZ OPERACIJE! Oni koji su probali LONGETE ZA ČUKLJEVE tvrde da su one najbolji i najbezbolniji način!

foto: Promo

„Godinama sam zbog visokih štikli koje sam nosila u mladosti imala problem sa čukljevima. U početku je to bio samo estetski problem, a onda su počeli i jaki bolovi. Više ništa nisam mogla da obujem, a da me ne žulja, ne svrbi, ne zacrveni se. Čak ni papuče. Otvorenu obuću me postalo srma da nosim koliko su mi prsti bili ružni.“ – priča Marija (63) sa Uba.

„Mislila sam da je operacija jedino rešenje, ali sam je se plašila. Zašto? Zato što je prijateljica nakon operacije trpela velike bolove, morala je mnogo dugo da miruje, nedeljama nije mogla normalno da se obuje, a da ne pričam o gnojenju rane, krvarenju koje usledi kada slučajno zakači za nešto.“

foto: Promo

„Nema šta nisam probala što mi nije pomoglo, a onda mi je unuk po dolasku iz inostrantva doneo ove slobodno mogu reći čarobne longete! Bila sam uporna, nosila ih svake noći i ubrzo su čukljevi počeli da mi se smanjuju, bol je nestao! Sada ih nosim preventivno. Nije mi teško, jer se nose samo tokom mirovanja, najbolje noću, pa ni ne osetim da imam neku „obavezu“. Sada mogu da se kupe i u Srbiji i ja ih toplo preporučujem svima koji imaju problem sa čukljevima: i mušlarcima, i ženama, i mladima, i starima.“ – kaže Marija.

foto: Promo

GDE IH KUPITI? OVDE ili na broj 011/6 888 999 po sepecijalnoj ceni od SAMO 690 din za 1 par! S obzirom da ne prekrivaju celo stopalo, već samo deo na kome se nalazi čukalj, i s obzirom da sami podešavate kaišić, veličina je univerzalna. Mogu da ih nose i muškarci žene svih godina.

foto: Promo

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track