IMATE DLAČICE PO LICU? Evo kako da ih se brzo rešite same, bez bolne depilacije i brijača!
Foto: Promo

IMATE DLAČICE PO LICU? Evo kako da ih se brzo rešite same, bez bolne depilacije i brijača!

Žena -

Ženama je jako neugodno kada po licu imaju više dlačica nego što bi želele. Ne izgledaju ni malo privlačno i ne postoji ni jedna šminka koja ih može sakriti. Međutim, depilacije su često bolne, iritiraju kožu i mora da se čeka da dlačice porastu. Šta raditi, pomiriti se sa njima? Nikako!

foto: Promo

Ne, ne predlažemo vam da se brijete brijačem po licu ako ste žena, jer to može izazvati da vam dlačice rastu jače i gušće, što niakako ne želite. Postoji jednostavan trik kojim predlažemo da pribegnete – FLAWLESS aparat! Čuli ste za njega, ali ne znate šta je?

foto: Promo

Na prvi pogled liči na karmin: pakovanje je malo veće od pravog karmina, elegantno je i lako se nosi u torbi bilo koje veličine. U pitanju je specijalna tehnologija – hipoalergenska sečiva uklanjaju dlačice bez iritiranja kože, bez neželjenih urastanja, bez bubuljica i drugih vidova alergije koja se pojavljuje kada se koža tretira voskom. Iako ne uklanja dlaku iz korena, Flawless ne čini da malje budu brojnije i gušće kao što to radi brijač.

Za razliku od depilacije, sa Flawlessom nema čekanja da dlačice porastu može da skrati i dlaku koja tek izrasta! A jedna od važnijih stavki je ta što je tretman njima superbrz! Samim tim ga možete koristiti čak i van kuće (npr. u kafiću kada na ogledalu primetite da imate dlačice koje na kućnom ogledalu niste uočili).

foto: Promo

A GDE GA MOŽETE KUPITI I DA LI KOŠTA „ČITAVO BOGATSTVO“?

Iskoristite sjajno SNIŽENJE i poručite Flawless aparat po najnižoj ceni do sada i otarasite se dosadnih i ni malo privlačnih malja sa lica za samo 1.490 din! Naručite online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track