Najnovije vesti

PAMETNIJE JE DA IH IZBEGAVATE: Ove 4 stvari nijedan muškarac ne PODNOSI!
Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

PAMETNIJE JE DA IH IZBEGAVATE: Ove 4 stvari nijedan muškarac ne PODNOSI!

Žena

Verovarno se pitate zašto odnos sa partnerom ne može da bude idealan, ali postoji mogućnost da ste nekada i vi krivi za svađe i prepirke.

 

Muškarci ne podnose kada se žene ponašaju ovako:

 

Planiranje njegovog vremena

 

Možda ste vi rođena organizatorka i vaše ideje su genijalne, ali planovi koji uključuju njega, a koje donosite bez njega, neće naići na odobravanje. Uopšte nije stvar u tome koliko je neki plan dobar ili ne, bitno je to što će on imati osećaj da njegovo mišljenje nije bitno i da ga ne poštujete dovoljno. Slobodno vi razrađujte ideje, ali ga svakako prvo upoznajte s njima pre nego što ga dovedete pred gotov čin.

 

foto: Profimedia

Odnos mama-sin

 

Ako mu svakodnevno zamerate mnogo stvari, pre se zapitajte jeste li spremni da ćutite i trpite to dok god ste zajedno. Jer ako mu mama tokom celog života nije usadila neke navike, verujte nam da nećete ni vi.

 

foto: Profimedia

Plakanje

 

Neće vam uzeti za zlo ako se rasplačete li se na emotivnu scenu iz filma, niti ako vas zadese neki ozbiljni problemi. Ali ako lijete suze svaki put kada uđete u raspravu s njim, budite sigurni da vam se ne piše dobro jer to mrze iz dna duše. Odrastite i prestanite da se ponašate poput razmažene princeze.

 

foto: Profimedia

Prijateljstvo s bivšim

 

Ne kažemo da morate prekinuti svaki kontakt s bivšim, ali nastojte ne prepričavati mu vaše kafe, sastanke i šale. Koliko god vaš odnos s bivšim bio bezopasan, on će na njega uvek gledati kao na ozbiljnu pretnju, pa što manje zna o vašem druženju, to bolje.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Cosmopolitan.hr, Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...