BOJANIĆI POBEDILI U PORODIČNOM NATKUVAVANJU BY LENA: U jakoj konkurenciji četvoročlana porodica osvojila prvo mesto na kulinarskom takmičenju

Žena -

Na velikom takmičenju „Porodično natkuvavanje by Lena“, održanom proteklog vikenda u šoping-centru „Ušće“, učestvovale su tri porodice: Bojanić, Begović i Milošević, koje su pokazale svoje kulinarsko umeće.

Takmičari su imali zadatak da od unapred odabranih namirnica pripreme predjelo, glavno jelo i desert u zadatom vremenskom roku.

foto: Promo

Za tim Imleka kuvala je talentovana porodica Bojanić, za ekipu Sunoka nastupili su Miloševići, dok je Zlatiborac predstavljala veoma šarmantna porodica Begović. Prisutne je zabavljao voditelj Milan Milošević, koji je svojim dosetkama i šalama opustio takmičare koji su se osećali kao da hranu spremaju u svom domu.

foto: Promo
foto: Promo

S druge strane, žiri pred kojim je bio izazov da proba i oceni svako jelo naših takmičara činili su: Katarina Samardžić, voditeljka emisije „Katy The Cook“ i suvlasnik restorana nacionalne kuhinje „Ružo rumena“, zatim Slobodan Radeta, predstavnik prve škole kuvanja u Srbiji „IL Primo“, i urednica magazina Lena Nataša Bajat.

foto: Promo

Dok je trajalo takmičenje, najmlađi posetioci zabavljali su se u dečjoj kreativnoj radionici u okviru koje su ukrašavali čokoladne mafine.

Sve tri porodice koje su učestvovale u „Porodičnom natkuvavanju by Lena“ uložile su veliki trud da njihovi specijaliteti budu ne samo ukusni nego i lepo dekorisani kako bi osvojili najviše ocene, tako da je pred žirijem bio veoma težak zadatak.

foto: Promo
foto: Promo

Nakon što su degustirali sva pripremljena jela, žiri je sve tri porodice pohvalio za kulinarsko umeće i kreativnost i složio se da su nijanse presudile da pobednik „Porodičnog natkuvavanja by Lena“ bude Imlek tim, odnosno porodica Bojanić, dok su druge dve porodice podelile drugo mesto velikog kulinarskog takmičenja.

foto: Promo

Svi učesnici nagrađeni su poklon-paketima sponzora događaja Zlatiborac, Imlek, Sunoko i Tefal, dok su pobednici osvojili i vikend za celu porodicu na Kopaoniku.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track