OVAKO ĆETE NAJLAKŠE PROČITATI MUŠKARCA: Izašli ste na prvi sastanak, a postoje znaci koji govore da vas SIGURNO ŽELI!
Foto: Profimedia

DOBRO ANALIZIRAJTE

OVAKO ĆETE NAJLAKŠE PROČITATI MUŠKARCA: Izašli ste na prvi sastanak, a postoje znaci koji govore da vas SIGURNO ŽELI!

Žena -

Izašle ste na prvi sastanak i ne znate kako da procenite da li vas želi? Evo koji su jasni znaci da li ćete završiti u krevetu.

Koje je mesto odabrao?

Jedan pokazatelj kakav je u seksu je mesto koje je odabrao. Ako sedne preko puta vas, tako da gleda u vas, a ne ljude koji prolaze, odličan je znak, a razlog je poprilično jasan.

foto: Profimedia

Kako izgleda njegova narudžba?

Muškarac koji je avanturista i u odabiru hrane, biće avanturistički raspoložen i u krevetu. Začinjena i egzotična hrana je jedan od najlakših načina da otkrijete hoće li dečko začiniti situaciju i u spavaćoj sobi. Ako nisu skloni eksperimentisanju s hranom, teško da će biti zainteresovan da isproba svašta.

Da li je nežan i sklon dodirima?

Muškarac koji se osjeća ugodno dok vas dodiruje, vjerojatno će se osjećati ugodno i u spavaćoj sobi. Fizička distanca obično znači i emotivnu i seksualnu distancu. Što se ugodnije osjećaju pokazujući naklonost, biti će nježniji tijekom seksa. Pratite dodiruje li vas rukom, stoji li ili sjedi blizu ljudi, grli li frendove kad se pozdravljaju i ostale male pokazatelje koji ukazuju na to da ga usrećuje pokazivanje nježnosti i naklonosti.

foto: Profimedia

Kako priča?

Razgovor s muškarcem ne otkriva samo nivo kompatibilnosti ili neke ključne osobine ličnosti već i stil koji muškarac preferira u seksu. Ako priča monotono i menja izraze lica svakih sat vremena, znači da će biti dosadan i u krevetu.

Kako se ljubi?

Ako vam prođe osećaj gađenja nakon poljupca, znate da vas neće baš oduševiti u krevetu. Postoje još neke sitnice na koje je dobro obratiti pažnju: Ako vam drži lice rukama dok vas ljubi, znači da je romantična duša i obično strastven ljubavnik. Nije loše ako se i malo zanese ili ispusti uzdah - niko ne želi mlitavog ljubavnika.

Kako vas drži za ruku?

Način na koji vam drži ruku u svojoj ruci dobar je način da otkrijete kako ćete se osećati nakon provedene noći s njim. Ako su vam prsti isprepleteni, to znači da je vrlo erotičan: dira svaki deo vaše ruke što izražava želju da bude fizički i emocionalno povezan s vama. Zvuči odlično! A što je s manje uzbudljivim držanjem za ruku? Standardno držanje za ruku "dlan o dlan" ukazuje na naklonost i prihvatanje, ali je manja verovatnoća da će vas iznenaditi u seksu.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Cosmopolitan.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track