IZVANREDAN PAMETNI SAT: Sada na sniženju SAMO 1.499 rsd!
Foto: Promo

Akcija

IZVANREDAN PAMETNI SAT: Sada na sniženju SAMO 1.499 rsd!

Žena -

Pametni satovi razlikuju se od običnih po kompjuterskom čipu i programu, čineći ga tako malim kompjuterom za ruku. Aplikacije koje podržavaju pametni satovi mogu da vam pomognu i olakšaju svakodnevne aktivnosti. Bluetooth, koji je ugrađen u ove satove, omogućava vam da ga povežete sa vašim pametnim telefonom i na taj način pristupite svim mobilnim aplikacijama ne uzimajući svoj telefon u ruke.

Ukoliko živite “brzim tempom” i ne stižete da na pravilan način brinete o sebi ovaj sat može da vam bude od velike koristi. Npr. može da vam kaže koliko kvalitetno ste spavali, kao i da vas podseti kada je vreme da u svoj organizam unesete tečnost.

Pametni satovi obično su skupi, no ukoliko ste oduvek želeli da imate ovu stvarčicu, a niste uspevali da je sebi priuštite, sada je pravo vreme da to i uradite. Smart Watch Bluetooth - Pametni sat može da bude vaš umesto za 2.199 rsd za SAMO 1.499 rsd.

foto: Promo

Pametan Sat Telefon (Bluetooth Smart Watch Phone) osetljiv je na dodir (soft touch).

Sat se povezuje preko Bluetooth i sinhronizuje se sa mobilnim telefonom. Možete da ga poručite OVDE po ceni od 1.499 rsd ili na broj telefona 011/4420502 svakim radnim danom.

A ima sledeće mogućnosti(funkcije):

– primanje i biranje poziva sa telefona preko sata – čitanje i slanje poruka sa telefona preko sata – upozorenje u slučaju da se udaljite od mobilnog, (te tako telefon ne možete izgubiti ili zaboraviti) – slusanje muzike sa telefona na satu i biranje pesama preko sata – upravljanje kamerom sa mobilnog preko sata

– Baterija drži do 160 sati u Stend by modu – Razgovora oko 3 sata.

foto: Promo

Pored navedenih sat ima i ostale funkcije:

– merač kalorija i predjenih kilometara, – pedometar, – visinometar, – termometar, – štoperica, – barometar, – alarm, – kalendar, – kalkulator, – podsetnika kada trebate popiti vodu, – poseduje sleep monitoring (nadgledač sna) – prati koliko ste kvalitetno spavali i odmorili se. – sedentary mod,

Sat ima jaku bateriju od 450 mah, koja u stand by modu traje (drži) 2 do 3 dana.

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete pritiskom OVDE.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track