Najnovije vesti

SUMNJATE DA VAS DEČKO NE VOLI I PITATE SE DA LI JE DOŠAO KRAJ? Ovi znakovi govore da on više ne želi VEZU!
Foto: Profimedia

dobro razmislite

SUMNJATE DA VAS DEČKO NE VOLI I PITATE SE DA LI JE DOŠAO KRAJ? Ovi znakovi govore da on više ne želi VEZU!

Žena

Partneri koji nisu zainteresovani za ozbiljnu vezu mogu sami ukazati da je zaista tako. Postoje načini u ophođenju i ponašanju koji su prisutni kod takvih osoba.

Ne provodite dovoljno vremena zajedno

Vaš partner često je zauzet i retko pronalazi slobodno vreme koje će provesti s vama. Zaljubljene osobe se trude da provedu što više vremena sa svojim partnerima i to je jedan od znakova da ne gaji emocije prema vama.

foto: Profimedia

Ne želi da priča o upoznavanju vaše porodice i prijatelja

Ako ste u vezi nekoliko meseci, a on nije izrazio želju da upozna  vašu porodicu i prijatelje to je jedan od glavnih znakova. Otkriva da vas vaš partner ne shvata ozbiljno. Zaljubljen partner interesuje se za osobe koje su vam važne u životu. 

Prisetite se o čemu razgovarate

Ako na priča o svojim osećanjima, prošlosti i planovima za budućnost to može da znači da ne oseća bliskost sa vama. 

foto: Profimedia

Pričate li o zajedničkoj budućnosti?

Razmislite o tome koliko vas dvoje pričate o budućnosti. Ima li vas u njegovim planovima? Ako vas ne spominje i ne vidi sa sobom u periodu koji sledi, verovatno njegove namere nisu ozbiljne.

Imate utisak da nije posvećen vašoj vezi

Ako izlazite s partnerom već duži period, a imate utisak da vam se on nije posvetio onoliko koliko bi trebalo, vreme je da se zapitate da li vaša veza ide u pravom smeru. Saznajte da li vas dvoje imate istu ideju o tome kako odnos treba izgledati.

Komunikacija se svodi na dopisivanje preko poruka

On nema želju da razgovarate kada se vidite. Kada je neko zainteresovan, onda će naći načina i vremena da vas vidi. Obično dopisivanje koje ostaje samo na tom nivou pokazuje da je moguće da tako ispunjava svoje slobodno vreme.

foto: Profimedia

Ne organizuje sastanke

Ako ste vi ta osoba koja uvek pokreće oboje, to je veoma loš znak. Vaš partner bi u nju trebao ulagati isto toliko truda koliko i vi. Često otkazivanje izlazaka je takođe negativno. . Ne interesuje se za stvari koje volite

Ako ne želi da zna šta volite i želite, koji su vam hobiji i šta vas čini srećnom, onda to nije osoba za vas. Svi zaslužuju da se osećaju važnim i poštovanim, a ako to nedostaje u vašoj vezi, vreme je da na nju stavite tačku.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Klix.ba, Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...