Najnovije vesti

UVEK STE SE PITALE ŠTA MUŠKARAC PRVO VIDI NA VAMA? Na ovih 6 detalja morate obratiti pažnju ako želite da mu se SVIDITE
Foto: Profimedia

NA KORAK DO VEZE

UVEK STE SE PITALE ŠTA MUŠKARAC PRVO VIDI NA VAMA? Na ovih 6 detalja morate obratiti pažnju ako želite da mu se SVIDITE

Žena

Muškarci na ženama prvo primete nekoliko stvari, koje često znaju da budu presudne u odluci da li želi nešto sa vama ili ne.

 

Način govora

 

Postoje tri vrste glasa: visok, dubok i "pokušaću da budem slatka i pričaću dopadljivim bebećim glasom”. To je ponekad slatko, a ponekad je i recept za glavobolju.

 

Osmeh

 

Svi "padaju" na lep osmeh, ali momci zaista obraćaju pažnju na način na koji ćete im se osmehnuti. Da li ste se ljubazno osmehnuli ili ga zagonetno gledate preko prostorije? Da li ste u potpunosti izgubili kontrolu i nasmijali se "od uva do uva", jer je rekao nešto veoma smešno? Ovaj zadnji im je najdraži.

 

foto: Profimedia

Odevna kombinacija

 

Ili je "Zašto je izašla takva napolje?" ili "Zaboga, tako mi je drago što je izašla takva napolje!"

 

Smisao za humor

 

Vaš smisao za humor je kao vaše dete. Svačije je drugačije, ali vi mislite da bi na vaše drugi trebalo da se ugledaju. Ukoliko žena ne reaguje na šale muškarca, verovatno nikada neće doći do neke veće povezanosti.

 

Miris

 

Ukoliko nosite jači parfem, muškarci će najveći deo tog prvog razgovora provesti u pogađanju o kojem mirisu je reč. Vanila? Cimet? Sandalovina?

 

Šminka

 

Muškarci će vam "suditi" na osnovu šminke. Nekim muškarcima smoky eyes efekat je neodoljiv, a drugima odbojan. Niko od njih neće ceniti vreme koje vam je bilo potrebno da napravite "mačije oči". Sve u svemu, diskretna šminka pun je pogodak.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/minimagazin.info/Foto: Profimedia

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...