Najnovije vesti

MOŽETE LI DA SMRŠATE DO MORA? Kako da bez tableta, krema i gladovanja skinete kilograme pre odlaska na odmor?
Foto: Promo

MOŽETE LI DA SMRŠATE DO MORA? Kako da bez tableta, krema i gladovanja skinete kilograme pre odlaska na odmor?

Žena

Iako je skoro kraj juna, a lepo vreme uveliko traje, još uvek postoje šanse da skinete neželjene kilograme i uživate u ostatku letka zadovoljni svojim telom. Ne, nećemo vam predlagati da narednih dana ne jedete ništa i ne izlazite iz teretane, nećemo vas nagovarati da pijete raznorazne tabletice za sagorevanje masti i mažete kreme koje „čine čuda za par dana“.

Lepo vreme je idealno za boravak napolju. Da, jeste pretoplo preko dana, jeste da nas pljuskovi, grmljavine i „rušenje neba“ iznenadi gotovo svako popodne, ali niste li primetili koliko su večeri prijatne? Nije pretoplo, nije hladno, vazduh je prijatan i idealno je za duge šetnje. Šetnje mogu da budu brze, mogu da budu lagane, ali je samo važno da se krećete i da nosite adekvatnu odeću! Kakvu?

BERMUDE I POJAS ZA MRŠAVLJENJE SUPER FIT! Kakva je to odeća? Napravljeni su od NEOTEX-a, materijala poznatog po tome što izaziva pojačano znojenje u delovima koje prekriva. On samim tim pospešuje topljenje masnih naslaga. Pojas pomaže da se lakše istopi salce na stomaku, a bermude da se brže istope naslage na butinama i zadnjici. Pomažu čak da se rešite i upornog celulita! I bermude i pojas će izazvati da se znojite više nego inače dok ih nosite pa makar i sedeli. No, ipak za bolje rezultate preporučujemo da se malo pokrenete.

foto: Promo
foto: Promo

A gde ove bermude i pojas možete da kupite? OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 i plus ćete dobiti i VIJAČU za preskakanje! Lako može da se ponese ne samo u torbi, već i u džepu i da je, kada se ukaže zgodno mesto dok šetate, negde u nekoj prirodi, izvadite i preskačete. A to svakako možete raditi i kod kuće/u dvorištu. Vežbica je super efikasna i zanimljiva.

foto: Promo

A evo šta će vam još pomoći da vežbate neometano, lagodno, da svaki pokret možete da uradite bez stega i bez fokusiranja na to da li će vam spasti ili pući odeća u kojoj vežbate – specijalne helanke i top za trening. Ovo su preudobne i moderne helanke i top za svaku građu, za bilo koji trening: za teretanu, jogu, aerobik, pilates... Bilo šta! I gornji i donji deo su vrlo rastegljivi, te je samim tim veličina univerzalna. Dizajn je takav da naglašava dobre strane vaše građe, a sakriva nedostatke.

foto: Promo

Cena kompleta je sada SAMO 1.970 din ako ga poručite online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. Komplet postoji u sivo-roze i u sivo-žutoj boji.

Top ne pritiska grudi i u predelu pazuha je otvoren dovoljno da se, čak i ako se znojite, osećate prijatno. Iako je kratak, top ispod grudi ima traku koja mu ne dozvoljava da se tokom treninga podiže i ometa vas. Helanke takođe na sebi imaju traku koja prelazi preko stomaka i koja vam omogućuje da nesmetano trenirate, da helanke ne spadaju niti se podižu, ali i da se osećate sigurno i ne razmišljate o tome da li vam je stomačić ispao napolje više nego što želite. Dužina helanki je do ispod kolena.

(Promo tekst)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...