OD BROJA DVA MOŽETE SAMO DA DOŽIVITE NERVNI SLOM! Parovi ovih 7 stvari NIKAKO ne bi trebalo da objavljuju na društvenim mrežama!
Foto: Profimedia

što je sigurno, sigurno je

OD BROJA DVA MOŽETE SAMO DA DOŽIVITE NERVNI SLOM! Parovi ovih 7 stvari NIKAKO ne bi trebalo da objavljuju na društvenim mrežama!

Žena -

Dosta veza danas počinje uz pomoć društvenih mreža, ali se na taj način često i završavaju. Posebno ukoliko prekršite neko nepisano pravilo, pogazite prećutni dogovor, pa pokažete svetu više nego što bi partner voleo da vaša okolina o vama, ili njemu samom, zna. To je već onaj višak od kog glava može i te kako da boli!

1. Lične stvari vašeg partnera nije u redu objavljivati bez njegove dozvole

Iako uživate u vezi i vaš partner radi neke neodoljive stvari, suzdržite se od objavljivanja fotografija ili objava zbog kojih bi vašim partnerima moglo biti neprijatno. Ako vam se dopada kako ujutru izgleda vaš dečko sa neurednom bradom to ne znači da to morate da podelite sa svima.

2. Ne tražite savete o vašoj aktuelnoj svađi

Kad se svađate često kažete i ono što ne mislite. Nakon određenog vremena većina ima drugačiji pogled na situaciju i shvati da se problem može rešiti. Nemojte za vreme svađe objavljivati statuse koji otkrivaju da ste ljuti i nemojte pitati svoje prijatelje šta oni misle o uzroku svađe. Ni u kom slučaju nemojte da pišete nešto loše o svom partneru. Kad on to vidi verovatno će biti jako povređen. Uostalom, vaš partner je vaš izbor. Zapitajte se šta vaša objava zapravo govori o vama.

foto: Profimedia

3. Slika ultrazvuka vašeg deteta

Svaka trudnica želi da podeli srećnu vest što pre i na što originalniji način. Ipak, objavljivanje slike ultrazvuka, pogotovo pre kraja prvog tromesečja nije dobra ideja. Prvi razlog je što je mogućnost spontanog pobačaja najveća u prvom tromesečju. Zato ginekolozi savetuju buduće majke da pričekaju s vešću do početka drugog tromesečja. Drugo, objavljivanje mutne crno-bele slike ultrazvuka je možda isuviše lična stvar i nešto što bi trebalo ostaviti za svoje najbliže.

4. Selfiji na kojima se ljubite

Parovi koji često razmenjuju nežnosti znaju da preteraju sa objavljivanjem selfija na kojima se ljube. Jedan ili dva u par meseci može biti jako simpatičan. Međutim, ako poljupcima pretrpavate svoj profil to može zamarati vaše pratioce, a neki se čak mogu osećati neprijatno. Uz to, sigurno imate prijatelja koji su sami, a njima takve fotografije samo povećavaju osećaj usamljenosti. Nekima čak izazivaju i ljubomoru.

5. Skupi pokloni

Svakako je lepo dobiti skup poklon ali nije baš pristojno da se njime hvalite. Mogli biste da delujete kao da ste površni ili opterećeni materijalnim stvarima. Takođe, verovatno imate prijatelje koji su u teškoj finansijskoj situaciji.

foto: Profimedia

6. Objave vezane za raskid

Poštedite ljude groznih detalja zbog kojih ste ponovo sami. Najbolje je samo da promenite status veze ili da ga uopšte nemate na društvenim mrežama. Raskidi su sami po sebi teški i nemojte sebe da postavite u situaciju gde će svako ko vas poznaje imati priliku da komentariše vaš život.

7. Ne delite svaki detalj vaše veze

Ako sestra tvoje bivše najbolje prijateljice iz srednje škole zna da ti je u ponedeljak dečko kupio cveće, u utorak spremio fenomenalnu večeru, u sredu je nosio majicu koju si mu kupila, a da ste sledeći dan bili na koncertu verovatno delite previše detalja o svojoj vezi. Ljudi koji su srećni u vezi nemaju potrebu svima pokazivati koliko su srećni i te male slatke detalje rado čuvaju samo za sebe.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ReadersDigest/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track