DOBRO DOŠLI NA KIPAR: Pesak, toplina mora, bujno zelenilo i hoteli za one koji očekuju više od svog odmora
Foto: Promo

DOBRO DOŠLI NA KIPAR: Pesak, toplina mora, bujno zelenilo i hoteli za one koji očekuju više od svog odmora

Žena -

Dobro došli na uzbudljivo letovanje u jednom od najboljih hotela 5* na Kipru. Među prelepo oblikovanim tropskim baštama, savršeno lociran na samoj peščanoj plaži, nalazi se hotel Grand Resort 5* , u ekskluzivnom delu Limasola . Hotel je renoviran u 2016. i 2017. godini, a svakako najveći ponos predstavlja maločas pomenuta peščana plaža, na kojoj je besplatno korišćenje suncobrana i ležaljki. U hotelu se može izabrati neki od sledećih tipova usluge: noćenje sa doručkom, polupansion ili pun pansion. Hotel poseduje tri bazena – otvoreni, zatvoreni i dečiji, a pored toga i sportske terene za više različitih disciplina. Usluga na najvišem nivou, izuzetan jelovnik, enterijer i dizajn koji se po svemu izdvajaju, deo su utiska koji ovaj hotel ostavlja na svoje goste.

foto: Promo

Grand Resort 5* prostire se na preko 20.000m2 i nudi impresivnu uslugu, potpuno personalizovanu prema potrebama svakog gosta, uz komfor koji vam je potreban. U sklopu hotela je 255 smeštajnih jedinica, moderno opremljenih, sa svim potrepštinama za svakodnevnicu, kao što su mini bar, set za kafu i čaj, sef i wi-fi internet. Prostrani balkoni soba prižaju pogled ka moru i prelepoj bašti hotela, ili jedinstvenom pejzažu okolne prirode i brda.

foto: Promo

Pored vrlo elegenatnih restorana, sa dovoljno velikim izborom hrane za svako vaše raspoloženje, u ponudi su i tri bara sa sveže ceđenim sokovima i egzotičnim raznobojnim koktelima. Dnevne animacije za decu, sunčanje uz kafu i večernja muzika uživo, samo su neki od sadržaja kraj barova.

foto: Promo

Kada je zabava u pitanju, i ovaj segment letnjeg odmora je pokriven, pa možete uživati u raznim događajima kao što su folklorni i plesni nastupi, animacije tokom cele nedelje, sportske i društvene aktivnosti, filmske večeri i „Nino Nina“ dečiji klub.

foto: Promo

Grand Resort 5* je mesto za odmor za one koji od odmora očekuju više - uslugu na najvišem nivou, izuzetan jelovnik, enterijer i dizajn koji se izdvajaju po svemu. Na prvom mestu osoblja hotela je da gosti budu zadovoljni u svakom momentu, iz čega i sledi da se gosti sa odmora provedenog u ovom hotelu vraćaju nasmejani i odmorni.

Očaravajuća kombinacija beskrajnih peščanih plaža, toplog mora i bujnih zelenih predela Kipar čine neodoljivom destinacijom za odmor. Na zvaničnom sajtu agencije „1 A Travel“ možete napraviti online rezervaciju za vaše letovanje, a za sve dodatne informacije pozvati kontakt centar na 011/655 78 00.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track