ŽENA SA BRKOVIMA NA DEJTU: Svi su mislili da se šminkam a ja sam radila OVO!
Foto: Promo

ŽENA SA BRKOVIMA NA DEJTU: Svi su mislili da se šminkam a ja sam radila OVO!

Žena -

Sinoć sam bila u jednom fancy klubu sa društvom, i dečko koji mi se jako sviđa je bio tamo. Spazila sam ga sa daljine, a onda sam se setila. O, ne, nisam skunula par dlačica sa lica koje mi uvek izrastu u presudnim momentima! Otrčala sam do toaleta probijajući se kroz gužvu, i nadala sam se da me neće uočiti pre nego što izađem i rešim stvar sa napornim dlakama.

Otišla sam do ogledala, sve je bilo top, frizura, šminka i haljina. Samo su par dlačica pravile problem, niko ih nije primećivao, ali ja jesam. Dovoljno da se zbunim i spetljam pred NJIM. Koji blam! Brzo sam izvadila svoj adut iz torbice.

Moj novi Flawless mini apratić za uklanjanje dlačica sa lica, izgleda prelepo kao karmin, pa niko nije primetio šta sam radila pred ogledalom, svi su mislili da stavljam karmin, a ja sam skidala dlačice, elegantno i neprimetno. Kada sam rešila situaciju, bezbolno i bez iritacija, bila sam konačno spremna da se susretnem sa njegovim plavim očima.

Ne, nije mi ga donela tetka iz inostranstva, odakle potiče većina dobrih beauty komada. Ja sam ga kupila OVDE, a može da se poruči i na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

I da nisam vam rekla da baterije baš dugo traju i da možete da skidate dlačice, koje su tek izašle, da sredite obrve, nausnice i sve te dosadne male dlake.

Fantastičan izum – stavite ga u torbicu i stalno je sa vama.

Nabavite ovaj predivni Flawless aparatić možete ga poručiti već DANAS po AKCIJSKOJ ceni online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track