BODRUM JE OLIČENJE ELEGANCIJE I LUKSUZA: Pripremite se za letovanje u stilu
Foto: Promo

luksuzni hotel

BODRUM JE OLIČENJE ELEGANCIJE I LUKSUZA: Pripremite se za letovanje u stilu

Žena -

Bilo da tražite destinaciju na kojoj ćete se potpuno opustiti, ili ipak mesto na kom ćete se dobro provesti, Bodrum će vam pružiti sve što ste zamislili. Neodoljivi grad u luci, elegantan i luksuzan, sa kristalnim morem, Bodrum se prostire duž Egejske obale, na samo 20 minuta od grčkog ostrva Kos. Pravi dragulj, koji vam preporučujemo da posetite da biste se i sami uverili u njegove lepote. Za potpuni užitak je tu veliki izbor komfornih i luksuznih hotela, a na vama je samo da izaberete onaj koji je baš po vašoj meri.

foto: Promo

Mi bismo posebno istakli hotel za doživljaj kao iz filma! Ovako nešto postoji jedino u hotelu The Bodrum By Paramount H&R 5* , koji će vam pružiti sve što ste zamislili, pa i više od toga. Da hotel odiše luksuzom govori i sam naziv usluge koji nudi, luxury all inclusive. Šta to znači? To znači da je posebna pažnja posvećena svakom gostu i njegovim očekivanjima, da u hotelu koji se prostire na 110 000m2 imate bezbroj mogućnosti, sa pravim holivudskim doživljajem na dohvat ruke.

foto: Promo

Elegancija isijava iz svake pore hotela , pa su tako i sobe luksuz na najvišem nivou. Od „studio“ soba koje su se ugnezdile među bodrumskim brdima, nadgledajući svetlucavo more i „scene“ soba, stila dovedenog do perfekcije, i privatnim đakuzijem, do „stage“ tipa soba koje, pored svega navedenog, imaju i privatni bazen na terasi. Prosto je sve stvoreno za zadovoljstvo gostiju!

foto: Promo

Boravak u hotelu je upotpunjen živim muzičkim nastupima, filmovima, svakodnevnim animacijama, sportskim aktivnostima kao što su aerobik, joga, akvabik, fitnes, boćanje...Deca mogu uživati u mini klubu tokom celog dana, u „lovu na blago“, časovima kuvanja, video igrama, raznim sportovima.

foto: Promo

Za nezaboravno iskustvo, hotel u ponudi ima potpuno autentičan spa centar, u kom možete birati između najrazličitijih tretmana, koji će biti pravi lek za vašu dušu i telo. Svaki momenat proveden na odmoru treba da bude specijalan, pa je veliki trud uložen i u umetnost spremanja hrane. Pored glavnog restorana sa veoma bogatim i sofisticiranim menijem, hotel nudi i 3 a la carte restorana, od kojih je svaki dizajniran sa puno ukusa i stila. Bitno je naglasiti i da se hotel nalazi na odličnoj lokaciji, na desetak kilometara od centra Bodruma , pa lako možete istražiti lepote ovoga grada.

foto: Promo

Hotel The Bodrum By Paramount H&R 5* se nalazi u ponudi agencije „1 A Travel“, koja je specijalizovana za aranžmane u Turskoj . Dobro poznata agencija posluje u skladu sa novim trendovima, pa je tako od ove godine novina agencija „1 A Travel Green“ , koja je počela sa radom pod brendom „1 A Travel-a“. Namenjena je isključivo online rezervacijama, koristeći svu dokumentaciju u digitalnoj formi, sa minimalnom upotrebom papira i štampanja, čime „1 A Travel“, kao društveno odgovorno preduzeće, želi da da svoj doprinos očuvanju životne sredine. Ovakav sistem je u potpunosti u skladu sa modernim dobom i brzim tempom života, pa doprinosi i uštedi vremena. Samo nekoliko klikova je dovoljno za velike promene!

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track