KLIME MOGU BITI VEOMA OPASNE: Ovo je najbolji i najefikasniji način da se rashladite u vrelim letnjim danima!
Foto: Profimedia

KLIME MOGU BITI VEOMA OPASNE: Ovo je najbolji i najefikasniji način da se rashladite u vrelim letnjim danima!

Žena -

Kada su visoke temperature, često pribegavamo različitim metodama rashlađivanja. Većina se odlučuje za klimatizovane prostorije, a da li ste znali da klima može biti veoma opasna? Naime, ukoliko se ovi rashladni uređaji ne servisiraju redovno, postoji mogućnost od različitih vrsta infekcija i alergijskih reakcija. Razlika u temperaturi spolja i napolju ne bi trebalo da bude veća od 7 stepeni, u suprotnom rizikujete da obolite od kardiovaskularnih oboljenja, migrena i ukočenosti mišića i zglobova. Najbolje i najefikasnije rešenje za rashlađivanje tokom vrelih letnjih dana jeste - voda!

Umesto da sedite po kafićima i zatvorenim prostorijama ceo dan, zašto ne biste napravili u sopstvenom dvorištu ili terasi efekat prirodnog hlađenja? Sve što vam je potrebno je slavina za vodu! Ostale dodatke - crevo, priključak i raspršivače možete naći OVDE po AKCIJSKOJ ceni od samo 2.099 RSD ili pozivom na broj 011/422-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Ova fantastična vodena magla – raspršivač vodenom parom snižava temperaturu vazduha za čak 5 i više stepeni. Štiti od komaraca i može cela ekipa od 10oro ljudi da se smesti pod nju i uživa. U setu se dobijaju crevo dugačko 10 metara, jedan priključak za slavinu i 10 raspršivača. Sve to za SAMO 2.099 RSD. Sve što je potrebno za korišćenje sistema hlađenja vazduha pomoću raspršivača vode jeste priključak odnosno dvorišna slavina za vodu sa pritiskom od 2,5 do 4 bara, koji dobijate u paketu. Potrošnja vode je oko 2 litre na sat po raspršivaču. Pored vrućine, sistem raspršivača eliminiše i probleme sa insektima i suzbija prašinu. Mikročestice vode izlaze kroz posebno dizajnirane dizne i puštaju paru hladeći spoljni prostor. Sistem raspršivača je veoma jednostavan za postavljanje (potrebno je manje od 10 minuta) i ne zahteva nikakvo održavanje.

Iskoristite letnje dane do maskimuma, opustite se i relaksirajte u udobnosti sopstvenog doma i sačuvajte novac koji biste inače potrošili u pokušajima sklanjanja sa nesnosnih vrućina.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track