Najnovije vesti

BEZBEDNOST VAŠIH NAJMILIJIH: Evo kako da uvek znate gde vam je dete, a da ne budete dosadna mama!
Foto: Promo

BEZBEDNOST VAŠIH NAJMILIJIH: Evo kako da uvek znate gde vam je dete, a da ne budete dosadna mama!

Žena

Jedan od najstresnijih događaja za svakog roditelja je polazak deteta u školu. Vaš mali dečak koji je do juče nosio pelene sada pakuje knjige. Još niste svesni činjenice da će u narednih mesec dana dete potpuno promeniti društvo, i okolinu.

Ne brinite jer sada postoji jedna sjajna stvarčica koja nije postojala kada ste vi bili mali. A to je GPS sat za decu. Sa njim ćete biti sigurni, a vaše dete će biti bezbedno.

foto: Promo

GPS sat je specijalno dizajniran za decu, pa će ga vaše dete obožavati.

U sebi ima lokator, pa ćete uvek imati informaciju o tome gde se vaše dete nalazi preko aplikacije koju instalirate na telefon.

Nabavite detetu GPS sat čim počne da ide negde samo bez vas. Čak iako je samo u kraju sa drugarima, nije na odmet da ispratite situaciju. Na taj način uvek ćete znati gde je, kako bi mogli da mu pomognete ako dođe do nezgodnih situacija.

Danas ovaj fantastični GPS sat možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. Naručite na vreme i spremni dočekajte početak školske godine.

Naučite dete da gleda na sat, jer će se tako naučiti da bude odgovorno.

Još jedna super opcija GPS sata je što vašem detetu možete poslati kratku tekstualnu ili glasovnu pouku. Zato ne morate da mu kupujete telefon, na kome će igrati igrice i neće paziti na času.

Funkcija biranja nekoliko odabranih brojeva koji mogu pozvati vaše dete je odličan način da ograničite komunikaciju na zaista važne stvari, i sprečite da vaše dete neko uznemirava. Tako ćete imati samo one funkcije koje su potrebne ako smatrate da vaše dete još nije spremno da dobije telefon.

Takođe poseduje opciju SOS poziva da vas dete može nazvati u hitnim situacijama.

Za rad je neophodna SIM kartica i internet konekcija. Ako vaše dete pokuša da skine sat, dobićete obaveštenje o tome preko aplikacije.

Neka vaše dete bude u svakom trenutku bezbedno, a vaša glava mirna. Danas ovaj fantastični GPS sat možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. Naručite na vreme i spremni dočekajte početak školske godine.

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...