Najnovije vesti

PODRŠKA U SVAKOM TRENUTKU: Vrhunska potpora za leđa sa kuglicama – čuvar vaše produktivnosti
Foto: Promo

PODRŠKA U SVAKOM TRENUTKU: Vrhunska potpora za leđa sa kuglicama – čuvar vaše produktivnosti

Žena

Većina nas na poslu provodi najviše vremena, a to znači pogrbljeno sedenje u često neudobnim stolicama. Pogledajte OVDE šta vam je potrebno!

 

Ako želite da sačuvate svoja leđa i unapred se lišite bola i ukočenosti, još danas naručite potporu sa masažerom za vašu stolicu po AKCIJSKOJ ceni od 890 rsd OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

 

O čemu se radi? Zahvaljujući specijalnom dizajnu i elastičnom ali čvrstom ramu sa središnjim delom sa plastičnim kuglicama, koje imaju masažerska svojstva, koja će vam jako prijati posle višesatnog sedenja na poslu ili kod kuće, bićete mnogo odmorniji i brže ćete rešavati probleme.

foto: Promo

Fantastična potpora od koje vam se leđa ne krive i ne umaraju, može se podesiti na bilo koju vrstu sedišta, stolica pa čak i nekih fotelja.

 

Materijal potpore obezbeđuje cirkulaciju vazduha, tako da se nećete pojačano znojiti. Ona će vas držati u pravilnom položaju, a vi je skoro nećete ni osećati.

 

Jednom kad nabavite svoju potporu, ona će vas podržavati zauvek, tako da mislite na vreme i sprečite posledice.

 

Odmorna i prava leđa su osnova zdravog i srećnog života.

 

Još danas naručite potporu sa masažerom za vašu stolicu po AKCIJSKOJ ceni od 890 rsd OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

 

Promo tekst

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...