10 GODINA SMO U BRAKU, A JA SAM BILA UBEĐENA DA ME SVE VREME VARA: Počeo je da krije telefon, a onda sam mu u kolima našla KARMIN! Tek tada mi je priznao STRAŠNU ISTINU (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

POTRESNA ISPOVEST

10 GODINA SMO U BRAKU, A JA SAM BILA UBEĐENA DA ME SVE VREME VARA: Počeo je da krije telefon, a onda sam mu u kolima našla KARMIN! Tek tada mi je priznao STRAŠNU ISTINU (FOTO)

Žena -

Keli Alen (37) iz Kardifa bila je u srećnom braku sa Vorenom (38) više od decenije. Imaju i dvoje dece, a brak tako skladan da su oboje verovali da ništa ne može da naruši njihovu sreću. A onda je počela da primećuje da Voren sve češće krije telefon od nje.

Tu je već postala sumnjičava. Drugi dokaz bio je karmin koji je pronašla u kolima. Tada već nije mogla da ignoriše problem i otvoreno je optužila Vorena da ima drugu.

Međutim, ispostavilo se da Voren nema drugu, već da je on druga žena.

- Znam da svima zvuči šokantno činjenica da moj muž uskoro postaje moja žena ali ja sam srećna. Moglo je da bude mnogo gore, recimo da zaista ima drugu. To bi nam nesumnjivo rasturilo porodicu. Ovako, i dalje smo par i volimo se kao i uvek - kaže Keli.

Voren je u međuvremenu potpuno usvojio lik Zoi i otvoreno govori o svojim planovima operacije pola.

- Naravno, u početku sam plakala i bila prestravljena. Onda sam shvatila da sam sebična i da uskraćujem sreću svom mužu - kaže Keli. Zoi kaže da je i ona takođe bila prestravljena mogućnošću da Keli ode sa decom.

Međutim, one uveliko planiraju novo venčanje gde će se ponovo zakleti jedna drugoj na vernost. Zoi je takođe ponovo krenula na fakultet i planira da postane inženjer zvuka.

Deci su, kažu, otvoreno sve rekli, i sada se oni ocu obraćaju sa "mama Zoi".

- I naš ljubavni život je sjajan. Bliže smo nego ikad sad kad više nemamo tajni. Kad prođem operaciju promene pola, pretpostavljam da će nam biti još zabavnije dok istražujemo jedna drugu - kaže Zoi.

Kurir.rs / Mirror / Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track