samopouzdanje na nivou

ŽENA OD 127 KILA ŠETALA PISTOM I DRŽALA SE ZA POPRSJE! Morala je da se ISPIŠE iz škole jer su je SVI MUČILI zbog DEBLJINE, a sada je dočekala svojih 5 minuta (VIDEO)

Žena -

Američka plus sajz manekenka Tes Holidej (34) prošetala je pistom njujorške Nedelje mode, pritom se držeći za grudi. U uskoj beloj haljini pokazala je svojih 127 kilograma te je provocirala publiku, pri čemu su mnogi oduševljeni njenim samopouzdanjem.

Uz belu haljinu iskombinovala je natikače iste boje, a od šminke je koristila crveni ruž i plavi tuš za oči, što nije moglo proći neprimećeno.

Tes je imala prilično teško detinjstvo. Vršnjaci su je konstantno zadirkivali zbog debljine i blede kože pa je sa 17 godina napustila školu i okrenula se plus sajz industriji. Međutim, snimila je nekoliko reklama za print i kataloge jer su joj rekla da je prevelika i preniska. Preselila se u Sijatl i tamo radila kao frizerka i kreativna direktorka na revijama. U međuvremenu je rodila sina i preselila se u Los Anđeles te joj je upravo ta selidba pomogla da stekne više samopouzdanja.

Nakon toga je dobila angažman u dokumentarnoj seriji "Heavy", pojavila se u reklamama na televiziji i velikim plakatima širom Amerike, snimila kampanju za kozmetički brend, a 2011. se pojavila u italijanskom Vogu. Godinu dana kasnije upoznala je sadašnjeg supruga, biznismena, fotografa i umetnika Nika Holideja, za kojeg se i udala 2015. Od tada se u potpunosti posvetila plus sajz karijeri.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Printscreen, Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja