Najnovije vesti

10 ZLATNIH PRAVILA U LJUBAVI: Koliko god da ste zajedno, ove stvari važe UVEK! Dobro ih ZAPAMTITE!
Foto: Profimedia

SAVET

10 ZLATNIH PRAVILA U LJUBAVI: Koliko god da ste zajedno, ove stvari važe UVEK! Dobro ih ZAPAMTITE!

Žena

Ovo su stvari koje će zauvek važiti i stoga je poželjno da ih se i pridržavate.

 

Postoji 10 pravila koja će vam značiti u toku veze i uvek mislite na njih.

 

foto: Profimedia

1. Nemojte vikati čim on predloži nešto što vama nije najdraža aktivnost. Razgovarajte s njim pristojnim tonom i nađite zajedno neki kompromis.

 

2. Nakon s*ksa, privijte se uz njega goli i malo se mazite i zadremajte, ne morate iste sekunde nakon orgazma uskočiti u svoju staru kućnu trenerku.

 

3. Na prvom izlasku sigurno niste kukali kako ste debeli i jadni pa to nemojte raditi ni u vezi! Ostanite vedri i neke stvari zadržite za sebe. I njemu ćete biti privlačniji.

4. Bez obzira na to koliko ste dugo zajedno, biće mu drago ako se ponekad doslovno zabuljite u njega s onim sladunjavim, blesavim, zaljubljenim smeškom.

 

5. Koliko god mrzeli jutro, povremeno mu priuštite jutarnji s*ks kada je njegov libido na vrhuncu! Verujte da će vam biti zahvalan, a i vama će orgazam biti divan uvod u novi dan.

 

6. Na koji vas god način povredio/razočarao/zanemario, nikada nemojte o problemima raspravljati u javnosti, a pogotovo ne u društvu. Nitko ne mora znati za vaše probleme.

 

foto: Profimedia

7. Zadržite dozu ženstvenosti i tajanstvenosti tako što ćete određene rituale uvek obavljati u njegovoj odsutnosti. Verujte da će njemu biti interesantnije uživanje u rezultatu nego proučavanje postupka.

 

8. Zadržite dozu šarma i ludosti i učinite ponekad nešto što ne očekuje! Na primer, dok hodate ulicom, zgrabite ga za g*zu, a kad vam se okrene, samo se nasmejte i zavodnički namignite.

 

9. Ponekad se malo potrudite i u obične dane, kada za to nemate neki specijalan povod. Jednog običnog utorka na primer, kada se vrati s posla, neka vas zatekne u štiklama i izazovnom donjem vešu.

 

10. Nemojte se ponašati kao da ste sijamski blizanci. Ne morate izlaziti zajedno svaki put! Veče će imati bolji kraj nakon par pića s vašim devojkama i udvaranja nekog slatkog muškarca, kada ćete se osećati privlačno baš za  vašeg dečka.

Kurir.rs/K.Đ/Cosmopolitan.hr, Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...