Najnovije vesti

PARIS JE VLASNICA NAJVEĆIH GRUDI U NEMAČKOJ: Sa 17 godina je prvi put ugradila silikone i od tada je ZAVISNA! Sve operacije joj plaća BABA, a ovo je sledeći korak (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

BARBIKA

PARIS JE VLASNICA NAJVEĆIH GRUDI U NEMAČKOJ: Sa 17 godina je prvi put ugradila silikone i od tada je ZAVISNA! Sve operacije joj plaća BABA, a ovo je sledeći korak (FOTO)

Žena

Paris Herms sebe naziva "pravom Barbikom iz Berlina", a nema problem da prizna da je zavisna od plastičnih operacija, te da je na iste potrošila već više od 30.000 funti. Još je šokantnija činjenica da ona ne planira da se na tome zaustavi.

Prvi put se podvrgla nekom estetskom zahvatu kada je imala 17 godina - tada je korigovala usta, a godinu dana kasnije i grudi!

"Tad sam bila toliko uzbuđena, ali tako je sa svakim ko ide pod nož. Kad su mi lekari uklonili zavoje nakon dve nedelje, pomislila sam da su mi grudi lepe, ali isuviše male. U svaku sam ubrizgala po 400 grama silikona", prisetila se ova 28-godišnjakinja.

Dve godine kasnije dodatno je povećala grudi - u svaku je stavila po kilogram silikona! No, ni to joj nije bilo dovoljno, pa ih je naknadno ponovo korigovala. Danas u svakoj dojci ima po dva kilograma silikona, a svaka bukvalno izgleda kao omanja lubenica i ponosna je vlasnica najvećih grudi u Nemačkoj.

Kod hirurga je sređivala i nos i jagodice, a briga o lepoti je njena opsesija - redovno trenira, ide u solarijum, nikada ne zaboravlja da poseti frizera, manikira i pedikira...

Inače, Paris tvrdi da novac za operacije uspeva sama da uštedi, a da joj često u toma pomaže i baka sa kojom živi i koja ju je i odgajila.

"Nije mi samo baka, ona je i moja najbolja prijateljica. Uvek me podržava, iako trenutno misli da treba da stanem s operacijama. Naravno, ne slažem se s njom u tome", objasnila je Hermsova.

Ona objašnjava da novac zarađuje od reklama na Instagramu, ali se pored toga bavi i modelingom, a oprobala se i u ulozi voditeljke.

Kurir.rs/Žena/Foto: Printscreen/Instagram

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...