SPREČITE UPORNE FLEKE: Kako da istovremeno imate decu, kućne ljubimce i čist nameštaj?
Foto: Promo

SPREČITE UPORNE FLEKE: Kako da istovremeno imate decu, kućne ljubimce i čist nameštaj?

Žena -

Koliko puta dnevno dobijete mini nervni slom od fleka od čokolade po vašem dvosedu? Vaš nameštaj je izgreban od šapica vaše mačke? Ne može da prođe dan bez fleka na kauču ili fotelji. Neke fleke su trajne, pa ni dubinsko čišćenje ne pomaže.

Da bi bili spokojni i uživali u udobnosti svog doma, zajedno sa vašom decom i ljubimcima, otkrivamo vam čudesne, komforne i praktične Couch Coat navlake za vaš nameštaj koje će vas sačuvati od svih upornih mrlja, ogrebotina i neprijatnih mirisa.

Couch Coat navlaka za dvosed sa 2 lica za lepši ugođaj u vašem dnevnom boravku oduševiće vas svojim materijalom. U zavisnosti od boje svog nameštaja možete izabrati bež ili braon boju za vaš dvosed. Kad vaša deca sednu i prospu sok ili ispuste pizzu, samo ga ubacite u mašinu i operite, nećete verovati kako se brzo suši. Nameštaj ostaje kao nov, a prostirka je opet mirišljava i spremna za upotrebu. Zato odmah naručite i dajte sebi oduška od beskrajnog skidanja fleka raznim preparatima. Naručite jednim klikom OVDE po ceni od samo 1.990 rsd ili nas pozovite na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

Couch Coat navlaka za fotelju. Ukoliko imate fotelje i njih je potrebno sačuvati, jer ljubimci najviše vole da se ušuškaju baš na njoj i tom prilikom se dosta linjaju. Da bi sprečili da vaši gosti odu kući prepuni dlaka na svojoj odeći, dovoljno je da naručite ovu fenomenalnu neprobojnu presvlaku od mikro vlakana koja garantuju zaštitu od fleka kao što su mrlje od crnog vina koje su skoro neuništive. Zato produžite rok vašem skupocenom nameštaju i budite bezbrižni u svom domu. Dovoljanje samo jedan klik OVDE ili poziv na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track