PRONAŠAO SAM SVOJU SRODNU DUŠU, ALI MI SMETAJU NJENE DEBELE NOGE: Ima i lošu frizuru, a to nam nije jedini PROBLEM! Ne znam ŠTA DA RADIM!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

PRONAŠAO SAM SVOJU SRODNU DUŠU, ALI MI SMETAJU NJENE DEBELE NOGE: Ima i lošu frizuru, a to nam nije jedini PROBLEM! Ne znam ŠTA DA RADIM!

Žena -

Jedan mladić konačno je pronašao ženu sa kojom može da ima sve! Ona je njegova srodna duša, ipak uspeo je da joj pronađe mane i to fizičke.

- Nakon mnogo godina traženja, napokon sam pronašao nekoga ko je savršen za mene - započeo je svoju priču mladić koji se za ljubavni savet obratio terapeutkinji Deidre.

Rekao je da je mila, brižna devojka i da mu se čini da je zaista njegova srodna duša.

- Sve je odlično osim dve stvari. Ima jako debele noge i frizuru koja nikad ne izgleda dobro - dodao je on svoj problem i istakao da voli da bude s njom, ali jednostavno ne oseća požudu.

- Ne mogu da zamislim svoj život bez nje, ali treba mi i dobar seksualni život. Ona ima 25, a ja 28 godina - nastavio je.

Deidre je objasnio i da želi da spava s drugim ženama, ali to dosad nije pokušao jer ne želi da je povredi.

- Možda ti misliš da si zaljubljen, ali to nije ono što ja čujem. Da se radi o pravoj ljubavi ti ne bi postavljao takve barijere i razmišljao o varanju. Zanima me kakva je veza tvojih roditelja - ukratko mu je odgovorila.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Kurir.rs/The Sun/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track