Najnovije vesti

ZA NJIH JE 2019. BILA UŽASNA, ALI ĆE U 2020. GODINI PROCVETATI! 6 horoskopskih znakova koje očekuje velika SREĆA!
Foto: Profimedia

LEPE VESTI

ZA NJIH JE 2019. BILA UŽASNA, ALI ĆE U 2020. GODINI PROCVETATI! 6 horoskopskih znakova koje očekuje velika SREĆA!

Žena

Bliži se 2020. godina za koju astrolozi predviđaju da će biti relativno dobra godina za sve horoskopske znakove, ali će za ovih šest znakova biti bolja nego za ostale. Reč je o horoskopskim znakovima kojima poslednjih nekoliko meseci ove godine i nije bilo preterano dobro razdoblje, ali što smo bliže novoj godini, stvari za njih postaju sve bolje.

Ovan

Godina na izmaku bila je za vas pomalo užurbana, pa iako ste uradili mnogo, još uvek imate osećaj da je ostalo stvari koje tek treba da uradite. U 2020. će vam se napokon pružiti prilika da se opustite jer vam treba malo vremena koje ćete iskoristiti da se posvetite sebi i pravim, iskrenim prijateljima. Prigrlite svaki trenutak i sve što će vam se događati i budite usmereni na sadašnjost - nemojte stalno da mislite na ono što tek treba da dođe.

foto: Profimedia

Lav

Možda mislite da vam 2019. nije bila tako loša, ali događale su vam se stvari zbog kojih ste se osećali slomljeno. Kako 2019. prolazi taj vaš loš osećaj će vas polako napuštati i ponovno ćete 'pronaći sebe'. U ovoj godini ste nekako 'izbledeli' jer niste uvek bili u centru dešavanja, a sad je vreme da to promenite. Zračićete kao što dugo niste.

Škorpija

Mnogo puta ste tokom 2019. godine prekidali razne veze i prijateljstva ali to ne znači da u vašem životu sad nisu oni koji su najvažniji. Pogledajte ko vam je još uvek tu, 'pri ruci' i cenite ih zbog onog što vam mogu ponuditi. Život nije uvek kakav se čini, a može vam izgledati kao da u 2020. krećete ispočetka - ali kako godina odmiče bićete sve srećniji.

foto: Profimedia

Jarac

Ova godina je bila teška ali vas je naučila neke bitne stvari. Kako će 2020. odmicati, svoje ćete napore sve više ulagati u neočekivana mesta i ljude. Sledite svoje strasti i stvarno počnite da ostvarujete svoje snove. Napredak će se vremenom pojaviti u vašem životu i isplatiće vam se sve što ulažete u ljude i u situacije.

Vodolija

Svi kroz život idemo na svoj način i premda vaš nije uvek ispravan, dobićete brzo i neke dobre vesti. Ako u 2020. godinu uđete pozitivni zakoračićete u nešto veliko i neočekivano. Prilike koje možda niste ni očekivali će se otvoriti pred vama i konačno ćete moći da uživate u svemu što radite.

Ribe

Sledeća godina će u vaš život  donetineke posebne ljude, a kako volite da provodite vreme sami, počećete da uviđate koliko je važno prijateljstvo. Možda vam je upravo to i bilo potrebno da počnete da uživate u svemu što dolazi i da prestanete da se osećate usamljeno i udaljavate se od ljudi.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Awerness/Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...