GODINAMA MISLILA DA JOJ JE DEČKO MRTAV! Slučajno ga srela u RESTORANU i tek tada je nastao HAOS!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ŠOK

GODINAMA MISLILA DA JOJ JE DEČKO MRTAV! Slučajno ga srela u RESTORANU i tek tada je nastao HAOS!

Žena -

Devojci su rekli da je njen dečko mrtav, a ona ga je nekoliko godina kasnije srela, živog i zdravog kako radi u lokalnom restoranu.

Rejčel iz Australije, bila je u vezi koja liči na bilo koju tinejdžersku romansu, a za dečka je rekla da je stvarno dobar, sve do jednog dana kada je izgubio posao i tražio od nje nekoliko hiljada dolara da mu pozajmi.

foto: Profimedia

Nešto od novca joj je vratio, ali kada su nekoliko meseci kasnije raskinuli odbio je da joj vrati ostatak i prestao da odgovara na poruke. Stvari su postale još čudnije kada su njegovi prijatelji obavestili Rejčel da je nameštaj iz njegove kuće počeo da nestaje. "Nameštaja nije bilo, kreveta, svega...", objašnjava Rejčel. Prva priča bila je da je otišao u komunu u Kvinslend, ali Rejčel baš i nije verovala u to. Pre nego što je uopšte počela da istražuje njegova mama joj je poslala poruku da je njen sin, a Rejčelin biši dečko – preminuo.

"Kada se sad toga setim zvuči zaista glupo, ali nemate razloga da nekome ne verujete. Nećete sigurno tražiti dokaz o smrti." Rejčel je patila na svoj način i nakon nekog vremena krenula dalje.

Dve godine kasnije cela istina je otkrivena. Kada se vratila u svoj rodni grad i s prijateljicom stala u obližnji restoran, ugledala je svog bivšeg živog i zdravog kako radi tamo. "Bila sam u potpunom šoku."

Pre nego je stigla da se suoči s njim, zamolili su je da napusti restoran, a ona je odlučila da razgovara s policijom koja nije mogla ništa da uradi jer je to bila "njena reč protiv njegove". Istog dana uveče, ponovno joj se javila majka bivšeg koja ju je optužila da je napravila scenu u restoranu i da je zahvaljujući njoj njen sin dobio otkaz. Ceo ovaj događaj i dalje nije potpuno jasan Rejčel i dan danas ne razume zašto se to sve dogodilo. Najviše žali što nije uspela da sedne s njim lice u lice i razgovarati o svemu. "Imam nekoliko neodgovorenih pitanja", rekla je.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Mirror.co.uk/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track