UPOZNAJTE SE SA LEPOTAMA HURGADE: Prelepi hotelski kompleksi na tirkiznoj obali Crvenog mora
Foto: Promo

UPOZNAJTE SE SA LEPOTAMA HURGADE: Prelepi hotelski kompleksi na tirkiznoj obali Crvenog mora

Žena -

Ako svoj idealan odmor zamišljate na sitnom zlatnom pesku, kraj prozirnog, toplog mora, pod prelepim palmama, vreme je da se upoznate sa lepotama Hurgade. Ono po čemu je poznata je „more sa sedam boja“ i brojni, novoizgrađeni hoteli. Danas vam predstavljamo hotel iz svetski poznatog lanca - Steigenberger Al Dau Beach 5* , hotel sofisticiranog luksuza i raj za ljubitelje golfa. Uživaćete u privatnosti i miru ekskluzivnog kompleksa, na samoj tirkiznoj obali Crvenog mora, jer kombinacija perfektne usluge i zadivljujućeg prizora zelene bašte među bazenima, pravi je odmor za dušu. Hotel izvajan u kombinaciji afričke i arapske arhitekture odiše na svakom koraku prefinjenošću i dobrim ukusom.

foto: Promo

Poseduje 388 moderno opremljenih smeštajnih jedinica, od kojih najveći broj ima spektakularan pogled na more. Sobe su vrlo prostrane, kako one standardnog tipa, pogodne za parove, tako i porodične. Sunce koje greje u svako doba godine, toplo more, i isto tako topli ljudi čine savršen spoj za dugo očekivan odmor. Hotel nudi izobilje sadržaja na otvorenom i zatvorenom. U bašti hotela je bazen površine 5.000m2, za osveženje u bilo koje doba dana i uživanje u blagodetima fenomenalne egipatske klime. Za decu je prilagođen bazen koji se greje zimi, i dečiji mini klub, za one najmlađe od 4 godine, pa i za malo starije, sve do 12 godina.

foto: Promo

Posebno je zanimljivo da gosti hotela mogu iskoristiti i sadržaje susednog hotela iz istog lanca, Steigenberger Aqua Magic 5* , pa je beskrajan izbor zabave u njegovom odlično opremljenom akva parku. Da biste i na odmoru vodili računa o svom zdravlju, tu je fitnes centar, kao i spa centar za potpuni ugođaj. Nemojte nikako propustiti da isprobate ronjenje među koralima i najšarenijim podvodnim svetom koji ste do sada videli. Sigurno ćete se zaljubiti u Crveno more!

foto: Promo

Hotel zaista ima da ponudi veliki broj sadržaja, pa možda nećete poželeti da izađete iz samog kompleksa, jer će sve u ponudi biti sasvim dovoljno za vas, vaše prijatelje, porodicu. Ako ste ipak radoznali i želite da otkrijete puls Hurgade , hotel Steigenberger Al Dau 5* nalazi se na idealnoj poziciji, s obzirom da je smešten u novom turističkom centru i šetačkoj zoni, Memši.

foto: Promo

Raznolikost boja i izbora suvenira, tradicionalne hrane i začina omamiće sva vaša čula, pa ćete sa svog letovanja sigurno poneti neku sitnicu kojom ćete prijateljima dočarati barem delić atmosfere vašeg odmora u Egiptu .

foto: Promo

Preporuka za dobar hotel je uvek zlata vredna, a agencija „1 A Travel“ uvek ima šta da ponudi, pa posetite već danas zvaničan sajt, izaberite najbolje za svoj odmor i napravite online rezervaciju . Za sve informacije na raspolaganju vam je i kontakt centar – 011/655 78 00.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track