ŠTA VAS BRIGA KO VAS GLEDA I DA LI VAM SE VIDI BRADAVICA! Nataša u centru Beograda DOJILA BEBU i ima jaku poruku
Foto: Printskrin

kome smeta nek okrene glavu

ŠTA VAS BRIGA KO VAS GLEDA I DA LI VAM SE VIDI BRADAVICA! Nataša u centru Beograda DOJILA BEBU i ima jaku poruku

Žena -

Nekadašnja košarkašica Nataša Vukoje u avgustu je rodila sina Luku, a sada je javno iskazala svoj stav o dojenju u javnosti.

Nataša, koja poslednjih godina živi na relaciji Srbija-Španija, trenutno boravi u Beogradu, a sada je na društvenim mrežama podelila fotografiju na kojoj se vidi kako doji sina u kafiću.

- Pričaju mi mame da se osećaju neprijatno nekada da doje usred kafića, restorana... Ne bih se ja tu mnogo pravila pametna, samo želim da vam kažem: šta vas briga ko vas i kako gleda! Da li vam se vidi pola ili cela bradavica... Vi ste donele na ovaj svet jednu bebu, i ako ona raste od vašeg mleka, treba da budete najponosnija mama na ovom svetu. Svako kome je neprijatno neka okrene glavu, napusti prostoriju, ili gleda svoja posla! Vi samo ponosno dajte svom detetu da sisa, i ono će se smejati i smejati, vi biti zadovoljni jer radite najbolju stvar za vaše dete... I ne samo za vaše dete, nego ste podrška svim novim mamama, da doje, da se ne stide, i da ih savršeno boli uvo za nebitne stvari! Živelo dojenje po kafićima, tržnim centrima, ulicama... Ma gde god da ste - napisala je Nataša u objavi na Instagramu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track