Najnovije vesti

NOVOGODIŠNJI POKLON ZA NJEGA: Čime da ga oduševite za praznike čak i ako nemate mnogo novca?
Foto: Promo

NOVOGODIŠNJI POKLON ZA NJEGA: Čime da ga oduševite za praznike čak i ako nemate mnogo novca?

Žena

Nova godina je već sledeće nedelje, a vi još uvek nemate poklon za svog dragog? Ovo će oduševiti i njega, a i vas što svojom cenom, što rezultatima koje daje na telu vašeg voljenog – pogledajte OVDE!

Ako vaš partner vodi računa o svom telu i redovno vežba ili ako to do sada nije radio ali je ipak doneo odluku da u 2020. promeni na bolje svoje navike i postane fizički aktivniji, onda je ovo idealan poklon za njega – IRON GYM šipka za vežbanje! Zašto je ona drugačija od drugih? Zato što će uz pomoć nje vaš voljeni muškarac moći da radi ne samo zgibove, već čak 4 vrste vežbi koje su od velikog značaja za telo svakog muškarca:

- Zgibove - Trbušnjake - Sklekove - Propadanja

foto: Promo

Sigurno vas interesuje kada vi možete da očekujete rezultate? Kada se pravilno koristi, vežbanje uz ovo pomagalo daje rezultate već nakon samo mesec dana. Rezultati bivaju šire grudi, definisana ramena i abdominalni mišići, jače nadlaktice i povećana izdržljivost. Tri različita položaja hvatanja šipke (uski, široki i neutralni) omogućuju promenu pozicioniranja tela i kontinuirani izazov za mišiće.

A gde može da se kupi? Požurite i poručite je odmah OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 kako bi pre Nove godine bila na vašoj adresi! Cena joj je sada PRAZNIČNO SNIŽENAsamo 1.990 din!

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...