DOLAZE VAM GOSTI NA DOČEK?! Tačno znamo šta treba da uradite da bi se vaša PROSLAVA godinama prepričavala!
Foto: Profimedia

nova godina kao nikad do sad

DOLAZE VAM GOSTI NA DOČEK?! Tačno znamo šta treba da uradite da bi se vaša PROSLAVA godinama prepričavala!

Žena -

Ako ne znate gde biste išli za Novu godinu, možda je najbolje da ostanete kod kuće. To jest, da imate kućnu novogodišnju zabavu. A mi vam donosimo neke trikove da vaša novogdišnja zabava bude najbolja do sad.

Najvažnija stvar kod Nove godine je šampanjac, a kako biste sebi olakšali stvari, a i gostima ulepšali veče, postavite bar sa raznim vrstama šampanjca. Tako ćete gostima dati pravo na izbor svog pića, a i kada se ponoć približi svatko će se moći pobrinuti da imaju svoj šampanjac, pa vi nećete imati takvih briga.

foto: Profimedia

Kada se radi o alkoholu uopšteno, možete se dogovoriti sa svojim gostima da svatko donese svoju flašu, to jest na taj način ćete uštedeti, a i osigurati da će svi imati nešto za piće.

Zatim, kada se radi o hrani, ne morate kuvati ništa posebno, nego vam je najvažnija jednostavnost. Najbolje je napraviti takozvani finger food koju vaši gosti mogu jesti stojećki, kao što su kanapei.

Kako biste još uštedeli, a i ulepšali Novu godinu, sami napravite konfete od raznobojnih papira. Samo ih izrežete na malene komadiće, stavite u posudu i spremni ste za slavlje.

Još jedna stvar koju biste mogli napraviti su dodaci za slikanje, kao što su naočare, brkovi, šeširići i slično. Vrlo su jednostavni za napraviti, a ulepšaće vam svaku fotografiju.

Na samom kraju, odaberite temu ili boju novogodišnje zabave. Uvek vam je lakše ukrasiti dom kada znate tačno šta želite, a i jednostavnost je uvek elegantna i zato se možete odlučiti za zlatnu i crnu boju.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Vecernji.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track