Najnovije vesti

DOLAZE VAM GOSTI NA DOČEK?! Tačno znamo šta treba da uradite da bi se vaša PROSLAVA godinama prepričavala!
Foto: Profimedia

nova godina kao nikad do sad

DOLAZE VAM GOSTI NA DOČEK?! Tačno znamo šta treba da uradite da bi se vaša PROSLAVA godinama prepričavala!

Žena

Ako ne znate gde biste išli za Novu godinu, možda je najbolje da ostanete kod kuće. To jest, da imate kućnu novogodišnju zabavu. A mi vam donosimo neke trikove da vaša novogdišnja zabava bude najbolja do sad.

Najvažnija stvar kod Nove godine je šampanjac, a kako biste sebi olakšali stvari, a i gostima ulepšali veče, postavite bar sa raznim vrstama šampanjca. Tako ćete gostima dati pravo na izbor svog pića, a i kada se ponoć približi svatko će se moći pobrinuti da imaju svoj šampanjac, pa vi nećete imati takvih briga.

foto: Profimedia

Kada se radi o alkoholu uopšteno, možete se dogovoriti sa svojim gostima da svatko donese svoju flašu, to jest na taj način ćete uštedeti, a i osigurati da će svi imati nešto za piće.

Zatim, kada se radi o hrani, ne morate kuvati ništa posebno, nego vam je najvažnija jednostavnost. Najbolje je napraviti takozvani finger food koju vaši gosti mogu jesti stojećki, kao što su kanapei.

Kako biste još uštedeli, a i ulepšali Novu godinu, sami napravite konfete od raznobojnih papira. Samo ih izrežete na malene komadiće, stavite u posudu i spremni ste za slavlje.

Još jedna stvar koju biste mogli napraviti su dodaci za slikanje, kao što su naočare, brkovi, šeširići i slično. Vrlo su jednostavni za napraviti, a ulepšaće vam svaku fotografiju.

Na samom kraju, odaberite temu ili boju novogodišnje zabave. Uvek vam je lakše ukrasiti dom kada znate tačno šta želite, a i jednostavnost je uvek elegantna i zato se možete odlučiti za zlatnu i crnu boju.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Vecernji.hr/Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...