Najnovije vesti

ŠTA SVE MOŽETE DA RADITE 1. JANUARA? Ovi saveti će vam ULEPŠATI dan!
Foto: Profimedia

budite zadovoljni i produktivni

ŠTA SVE MOŽETE DA RADITE 1. JANUARA? Ovi saveti će vam ULEPŠATI dan!

Žena

Većina bira da provede prvi dan nove godine u krevetu pogotovo ako su noć pre slavili. Ipak, savetuje se da odmah danas krenete sa novogodišnjim odlukama i aktivnostima.

Ručak sa porodicom, planinarenje i vežbanje, čitanje knjige... Koju god aktivnost odabrali, trudite se da slavite ulazak u novu godinu, a ovog puta i u novu deceniju.

Volontiranje

Počnite novu godinu s dobrim delom - volontirajte. Osećaćete se dobro kakvo god volonterstvo bilo u pitanju. Čišćenje parkova ili plaža, sađenje biljaka, posluživanje hrane u javnoj kuhinji ili bilo što drugo što vas interesuje možete raditi već prvog dana.

foto: Profimedia

Gledanje filmova i serija

Idealno je vreme da odgledate sve serije i filmove koje niste uspeli u toku godine. udobno se smestite, "naoružajte" se ukusnom hranom i uživanje može da počne!

foto: Profimedia

Šetnja

Ukoliko niste tip koji voli da sedi u kući, dobro se obucite i krenite u dugu, opuštajuću šetnju. Bilo da je park, reka, šuma ili centar grada, prijaće vam da posle alkohola i velikih količina hrane, razmrdate mišiće i udahnete svež vazduh. 

Večera

Ako ste se ipak odlučili za opciju da prespavate ceo dan nakon žurke, pozovite porodicu i prijatelje na večeru. Proslavite taj prvi dan nove godine i druženjem napunite energiju za radni dan koji vas čeka.

foto: Shutterstock

Vreme za sebe

Ispecite omiljeni kolač i napravite kupku. Maske za lice, za kosu, piling tela, nega kože... Možete ceo dan da iskoristite za spa kod kuće.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Countryliving.com/Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...