Najnovije vesti

ZA GODINU DANA SAM UŠTEDELA 55.000 DINARA, A DA NISAM NI OSETILA! Tata mi je pokazao TRIK, počnite i vi u JANUARU!
Foto: Shutterstock

PROSTO JE

ZA GODINU DANA SAM UŠTEDELA 55.000 DINARA, A DA NISAM NI OSETILA! Tata mi je pokazao TRIK, počnite i vi u JANUARU!

Žena

Jedna Britanka objavila je kako je neosetno uspela da za godinu dana uštedi skoro 400 funti (oko 55.000 dinara) uz jednostavan trik koji je naučila od oca.

Erin Omera iz Sarija pokušavala je da nađe najjednostavniji način da uštedi za depozit za kuću kad se setila jedne cake koju je njen tata celog života primenjivao.

- Moj tata je primenjivao istu stvar kada sam ja bila mala, a to je da je uvek proveravao kusur i tražio novčiće od dve funte. Svakog prvog januara krenuo bi ispočetka, odvojio kantu i cele godine je punio samo tim novčićima. Praznio je kantu sredinom decembra - kaže britanskim medijima Erin.

foto: Shutterstock

Tako je i ona rešila da u toku godine za nama primeni isti trik i za 12 meseci uštedela je 386 funti.

- Kad sam otvorila kantu bila sam zapanjena. Doduše, trebalo mi je mnogo snage volje da je ne otvaram u toku godine i ne štrpkam za benzin ili nešto slično, ali čim bih pala u iskušenje, setila bih se da ipak više želim svoju kuću - kaže Erin koja je toliko oduševljena rezultatima da planira da u ovoj godini počne još radikalnije.

- Ove godine u kantu ću ubacivati i novčiće od jedne funte. Svima koji traže neki jednostavan metod štednje preporučujem ovo jer je neosetno a na kraju se ipak skupi ozbiljnija količina novca. A taj osećaj adrenalina kad u decembru vidite koliko ste uštedeli je neprocenjiv - zaključuje Erin.

foto: Shutterstock

Kurir.rs/Žena/Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...