SPISKALA 20.000 EVRA DA LIČI NA ŽENU KOJOJ SE TELO RASPADA OD SILIKONA! Hvali se velikim GRUDIMA, pre je OVAKO izgledala
Foto: Profimedia

foto

SPISKALA 20.000 EVRA DA LIČI NA ŽENU KOJOJ SE TELO RASPADA OD SILIKONA! Hvali se velikim GRUDIMA, pre je OVAKO izgledala

Žena -

Elisa Selina (25) iz Dizeldorfa, danas na društvenim mrežama ima "vojsku" pratilaca zahvaljujući bujnom poprsju u koje ugradila silikone u vrednosti od 18 hiljada britanskih funti.

Starleta tvrdi da je sa samo 15 godina počela da razmišlja o zahvatu jer su joj grudi bile toliko male da uopšte nije mogla da nosi brushalter i tako je počeo njen put ka današnjem izgledu.

Kada je napunila 18 godina otišla je na prvu operaciju grudi i povećala ih s veličine A na veličinu H. Nakon toga usledilo je nekoliko njih kako bi ostvarila ekstremnu promenu kakvu je osmislila u svojoj glavi.

foto: Profimedia

"Grudi su mi bile premale. Uvek sam htela da imam velike grudi, a nisam ih imala uopšte. Ponekad su mi momci govorili da ih uopšte nemam i slične stvari, ali to me nije previše uzbuđivalo, nisam to shvatala ozbiljno. Imala sam 15 godina kada sam počela da razmišljam o plastičnoj operaciji. Uvek sam gledala devojke koje su imale grudi i divila im se, mislila kako predivno izgledaju i odlučila da ih i ja želim. Jednostavno mi se to sviđa. Mislim da je Kejti Prajs ta koja je najviše uticala na mene i oduvek sam mislila za nju da je predivna", izjavila je Elisa.

foto: Profimedia

Za drugu operaciju odlučila se samo šest meseci nakon prve jer nije bila u potpunosti zadovoljna, a na trećoj i finalnoj operaciji bila je 2014. godine. Ipak, dve godine kasnije je došlo do komplikacija i morala je ponovno pod nož, već četvrti put.

foto: Profimedia

Ukupno je na sve potrošila 18 hiljada britanskih funti, odnosno 21 hiljadu evra kako bi bila konačno zadovoljna.

Njene grudi i plastični izgled osigurali su joj više od od 353 hiljada pratilaca, a ta brojka se povećava iz dana u dan.

Danas je srećnija nego ikad, ali upozorava na rizik i opasnosti koje bi se mogle javiti nakon previše operacija, jer smatra da telo nije sposobno da izdrži previše operacija.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja