MLADA IMALA BIZARAN ZAHTEV ZA GOSTE NA VENČANJU! Svi koji dolaze morali da urade OVO, ni rođaci nisu hteli da dođu!
Ilustracija, Foto: Profimedia

PRETERALA!

MLADA IMALA BIZARAN ZAHTEV ZA GOSTE NA VENČANJU! Svi koji dolaze morali da urade OVO, ni rođaci nisu hteli da dođu!

Žena -

Nije tajna da se za venčanje potroši puno novca, ali ne mora tako da bude za svaki par. Ako par odluči da kontroliše koliko će potrošiti na svoje venčanje, izbegnu se veliki troškovi. Parovi koji ne mogu da priušte veliko venčanje često dugo štede novac za to ili odrede budžet kojeg moraju da se pridržavaju. Ipak, jedna mlada nije bila srećna s idejom štednje i htela je da vrati svoj novac u što kraćem roku.

Sestričina ove mlade opisala je na koji način ona želi da zaradi na svom venčanju u objavi na Redditu.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

"Tetkino venčanje je u nedelju. Nismo baš najbolje, ali imamo odnos koji je u redu. Objavila je da planira da svakom gostu naplati ulaz na venčanje." Svota o kojoj je reč iznosi 5.500 dinara. Dodala je i da je mladarekla da joj se novac može uplatiti preko interneta, a oni koji to urade biće VIP gosti jer neće morati da čekaju na ulazu dok ostali plaćaju. Rekla je da je odlučila da ne dođe na njeno venčanje jer ne može da priušti takav trošak. Iako su roditelji ponudili da plate ulaz i za nju, ona odbija da podrži ovu suludu stvar.

Njena objava brzo je skupila više od 2000 komentara, a većinom su se ljudi slagali s njom i njenom odlukom. Jedna korisnica napisala je: "Ovo je najapsurdnija stvar koju sam čula. Nije uobičajeno naplaćivati ljudima ulaz na venčanje. Ako ne mogu da priušte venčanje bez naplaćivanja, trebalo je da imaju manje gostiju", samo je jedan od komentara.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Kurir.rs/Mirror/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track