ODEĆA ZA ŽENE KOJE PRATE TRENDOVE: Izaberite udobne komade za svaki dan!
Foto: Profimedia

ODEĆA ZA ŽENE KOJE PRATE TRENDOVE: Izaberite udobne komade za svaki dan!

Žena -

Nije bitno da li se spremate za izlazak ili posao, bitno je da odeća koju izaberete bude udobna i da se osećate prijatno u onome što nosite, tokom celog dana. Dobar komad garderobe može da učini da se žena oseća kao da je čitav svet njen. I zaista je samo to dovoljno! Izaberite lepršavu suknju, haljinu od satena, ili bilo koju drugu kombinaciju koja će savršeno da vam pristaje.

Midi suknja, boje trule višnje, od veoma aktuelnog i bezvremenskog tila fantastičnog kvaliteta oplemenjena je zlatnim ornamentima u obliku cveta po prednjem delu. Model je srednje dužine i blagog “A” kroja, sa pojasom od širokog lastiša. Veoma je prijatna za nošenje, zahvaljujući laganom tilu koji diskretno prati svaki vaš pokret, bez ikakvih opterećenja. Po ceni od 2.790 rsd možete je poručiti OVDE ili pozvati broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Atraktivna tunika sa džepovima i zmijskim printom je svakako uvek u trendu. Veoma mekan i prijatan materijal od 60 odsto pamuka garantuje izuzetnu udobnost tokom celog dana. Ako volite da vam je komotno i da se osećate veoma prijatno u onome što nosite, a u isto vreme volite aktuelne trendove, onda je ova tunika savršen komad za vas. Možete je poručiti OVDE po ceni od 2.890 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo

Elegantna haljina asimetričnog kroja sa pojasom i reverima na preklop fantastično pristaje svakom obliku tela, dajući atributima na značaju, diskretno prikrivajući nedostatke. U kombinaciji sa najfinijim satenom, naglašava šarm i otmenost. Ovu predivnu elegantnu haljinu možete poručiti OVDE po ceni od 2.990 rsd ili pozvati broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Tunika sa širokom rol kragnom i pojasom u leopard printu je komad koji će vam pružiti dobar izgled i neophodnu udobnost tokom čitavog dana. Prijatna za nošenje od 62 odsto poliestera, 33 odsto viskoze i 5 odsto likre, a 100 odsto će vas učiniti primećenom. Po ceni od 2.990 rsd možete je poručiti pozivom na broj telefona 011/4420-502 ili klikom OVDE.

foto: Promo

* Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track