NJIMA NIKAKO NE SPOMINJITE ROMANTIKU! 4 horoskopska znaka koja mrze DAN ZALJUBLJENIH svim srcem!
Foto: Profimedia

Istraživanje

NJIMA NIKAKO NE SPOMINJITE ROMANTIKU! 4 horoskopska znaka koja mrze DAN ZALJUBLJENIH svim srcem!

Žena -

Za neke znakove Zodijaka, Dan zaljubljenih je najlepši praznik u godini. Oni očekuju da ovaj dan bude romantičan, ispunjen ljubavlju, pažnjom i mnogim lepim poklonima. Priželjkuju da ovaj poseban dan ljubavi provode sa svojim partnerom na jedinstven način. Ali postoje znakovi koji bi radije ležali na kauču i gledali u plafon umesto da na ovaj dan “muče” sebe svim očekivanjima.

Jarac

Jarci su odgovorni, odlučni i disciplinirani, ali takođe znaju da su pesimisti koji ne žele reći drugima što da rade. Njihova praktičnost im pomaže da naprave savršen plan za potrošnju i uštedu i ne žele da bacaju novac za nepotrebne stvari. Oni ne žele da im neko kaže da na taj dan treba da kupe poklon za svog partnera, pokazujući na taj način svoje emocije.

foto: profmedia

Vodolija

Dok su Vodolije inteligentni, druželjubivi i kreativni, takođe mogu biti malo emotivni. Njihovi umetnički mozgovi ponekad čine da izgledaju neodgovorno, tako da će potpuno zaboraviti da Dan zaljubljenih uopšte postoji. Ali to nije njihova krivica. Ako su zaista inspirisani da budu romantični i proslave ovaj dan sa svojim partnerom, organizovaće nešto zaista spektakularno, a ako osećaju da ih neko pritiska da to učine - verovatno će zaboraviti ili jednostavno reći da nisu zainteresirani.

foto: Profimedia

Devica

Device su organizirane, odgovorne i realme, a praznik koji uključuje cveće, čokoladu koja se jede i preterano skupe večere izgleda glupo. Radije bi potrošili novac na nešto što bi trajalo, na primer, ulaganjem u tehnologiju ili u brendiranu torbicu. Device su jednostavno previše logične da bi potrošile celu platu na ukrase od cveća.

foto: Profimedia

Škorpija

Dok su Škorpije najosetljiviji znak u čitavom Zodijaku, mogu biti i ljubomorni, opsesivni i paranoični, tako da je ideje za Dan zaljubljenih previše za njih. Pritisak da se pronađe savršen poklon, poruka dubokog značaja i organizovanje nezaboravnog ljubavnog susreta može baciti Škorpiku u ludilo pa bi radije preskočile celi ovaj proces. Takođe, Škorpija ljubav ne može se pokaže u samo jednom danu u godini.

foto: Profimedia

Kurir.rs/atma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track