Najnovije vesti

BILA SA 100 MUŠKARACA, AL OSTALA NEVINA! Amanda 40 godina čekala svog princa i NAPOKON ga našla! Ovo je njena priča
Foto: Pritnscreen/Instagram

Izlazila je sa 100 muškaraca, a ostala NEVINA DO BRAKA:

BILA SA 100 MUŠKARACA, AL OSTALA NEVINA! Amanda 40 godina čekala svog princa i NAPOKON ga našla! Ovo je njena priča

Žena

Amanda Mekraken iz Sjedinjenih Američkih Država čekala je četiri decenije kako bi izgubila nevinost, a u međuvremenu je izašla na sastanke sa 100 muškaraca pre nego što je pronašla onog za kog je smatrala da je dostojan da sa njom stupi u seksualni odnos. Njena priča ipak ima srećan kraj.

Srećnik po imenu Dejv, oborio je svojom pojavom ovu izbirljivu 42-godišnjakinju nakon što ju je upoznao kada je na u baru na krovu zgrade uživala s prijateljima.

Da meseca kasnije par je stao na "ludi kamen", a Amanda je nedugo potom na svom Instagram profilu objavila da čekaju bebu.

"Ono što sledi je verovatno najbolja najava rođendana koju sam ikada imala. Prošlog jula baka Velda me je pitala kada ćemo se Dejv i ja venčati. "Možda sledećeg jula", rekla sam, a njen odgovor je glasio: "Jula?! Do tada biste mogli da imate bebu!" Pretpostavljam, dragi prijatelji, da se bakino proročanstvo ispunilo. Krajem jula ili početkom avgusta očekujemo bebu", objavila je Amanda pred 1.100 ljudi na svom Instagram profilu.

Nije iznenađenje da je Amanda bila zatečena ovim vestima, naročito što je toliko vremena provela u potrazi za ljubavlju. U postu obavljenom na Dan zaljubljenih otkrila je šta je za nju značilo čekanje pravog.

"Moje romanse, koje su trajale od jedne noći do jedne godine bile su sa muškarcima različitih godina - od 15 godina mlađih do 15 godina starijih. Izlazila sam sa fizičarem, kapetanom u vojsci, striperom, filozofom, profesionalnim kantri pevačem, mirovnim pregovaračem, kapetanom jahte, osobom koja upravlja otpadom, profesionalnim sportistom, slikarom pejzaža farmi, vetrogascem, lekaom hitne pomoći, ministrom, mnoštvom advokata i dovoljno inženjera da se osnuje kompanija", rekla je Amanda za "Hafington Post".

Ona je dodala da s*** nikad nije primaran, te čak ne radi ni o čekanju savršenog muškarca, već o čekanju da se pojavi zdrava strana njene ličnosti.

"Shvatila sam da zaslužujem više i da ne treba da se zadovoljavam mrvicama. U žudnji sam osećala prazninu. Radije sam se okrenula ljubavi, nego tome da jurim odbijanje. Na kraju se pojavio onaj koji je sposoban da prihvati moju ljubav. I vredelo je čekanja", zaključila je ona.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja