KAKO LAKO OPRATI STAKLO? Bez kofe i krpe, uz čarobni čistač 3 u 1!
Foto: Promo

KAKO LAKO OPRATI STAKLO? Bez kofe i krpe, uz čarobni čistač 3 u 1!

Žena -

Zagađen vazduh koji nam predstavlja veliki problem proteklih meseci između ostalog ostavlja traga i po prozorima i tako nas podseća šta sve udišemo. Kako bi nam domovi i poslovni prostor bili što čistiji i kako prozori ne bi stalno bili musavi zbog „blata“ u vazduhu, pronašli smo sjajno rešenje – pogledajte OVDE!

Postoji način da redovno održavate prozore čistim, a da vam je za to potrebno minimalno vremena i da čak ni ne pokvasite ruke. Zahvaljujući ovoj specijalnoj alatki – BRISAČU PROZORA 3 U 1! Ima u sebi REZERVOAR za vodu i/ili sredstvo za čišćenje koje nanosite na staklo aktiviranjem pumpice, MIKROFIBER KRPU (lako se skida i pere u mašini) koja služi da nasapunjate prozore i GUMENI DEO kojim skidate tečnost i završavate pranje. Nema nošenja kofi sa vodom, bezbroj krpa, sunđera za sapunjanje. Samim tim nema krivljenja kičme ni maltretiranje kože ruku.

Da li može da se kupi kod nas? Da, može online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 i to po SNIŽENOJ CENI od samo 690 rsd!

foto: Promo

Prsnete, nasapunjate, skinete suvišnu pene ili vodu sa stakla, i to je sve! Može da se koristi za prozore na kući, autu, za izloge.

Požurite, jer količine su ograničene - sada ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti po SNIŽENOJ CENI od samo 690 rsd!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track