SVEKRVA JE KUPILA HALJINU KOJU ĆE DA NOSI NA MOM VENČANJU! Svi su rekli da je MONSTRUM, prekršila je PRVO pravilo svadbe
Foto: AP, Facebook

ŠOK ispovest

SVEKRVA JE KUPILA HALJINU KOJU ĆE DA NOSI NA MOM VENČANJU! Svi su rekli da je MONSTRUM, prekršila je PRVO pravilo svadbe

Žena -

Jedno od najvažnijih pravila na venčanjima jeste da je bela boja zabranjena, osim za mladu. A ova svekrva otišla je i korak dalje, a mlada je očajna.

Na Fejsbuk grupi "That's it, i'm wedding shaming" osvanula je slika očajne buduće mlade koja kaže da će joj ovim potezom svekrva potpuno uništiti venčanje i to svesno i namerno.

Haljina koju je svekrva odabrala neodoljivo podseća na venčanicu, i mlada kaže da je stravično povređena, pa je pitala ostale članove grupe šta oni misle o tome. Svekrva joj je, inače, sliku poslala direktno iz radnje, uzbuđena što je našla savršenu haljinu.

foto: Facebook

"Budi iskrena i samo kaži ne. Imaš pravo na to", "Klasična svekrva - monstrum", "Srećno ti bilo dalje u braku", "Ovo stvarno nije prikladna haljina za mladoženjinu majku"... samo su neki od komentara.

foto: Profimedia

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track