Najnovije vesti

NE PROPUSTITE VIKEND ZA PAMĆENJE: Dani posvećeni pripadnicama lepšeg pola
Foto: Kurir

NE PROPUSTITE VIKEND ZA PAMĆENJE: Dani posvećeni pripadnicama lepšeg pola

Žena

Za samo dva dana počinje događaj pod nazivom „Vikend za dame“ koji se održava 7. i 8. marta u šoping-centru Ada Mall, na poslednjem spratu. Sve pripadnice lepšeg pola moći će da uživaju u bogatom edukativno-zabavnom programu, kreativnim radionicama, profesionalnom šminkanju, zdravstvenom kutku, druženju sa poznatim ličnostima, popustima, a biće i dosta iznenađenja i za sve ostale posetioce šoping-centra.

Prvog dana vikenda dame će moći da se posavetuju sa astrološkinjom Helenom Čupać i saznaju šta ih u ovoj godini očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja. Svi koji budu želeli imaće priliku da u okviru zdravstvenog kutka provere svoje zdravstveno stanje. Profesionalni tim „Svi na vagu“ posetiocima će meriti: telesnu masu, pritisak, zatim vitaminski i mineralni sastav organizma, a vršiće se i pregled stopala i kičme. Pored toga, pripadnice lepšeg pola moći će i da uživaju u terapeutskom tretmanu, te jest masaži kompanije Biz Pliz.

Dok se dame opuštaju, mališani će u likovnoj radionici praviti kreativne čestitke za Osmi mart kojima će obradovati svoje najdraže. Na kraju prvog dana, sa posetiocima će se družiti influenserke Mila Vujisić i Milica Novković, kao i poznate ličnosti koje će otkriti svoje male ženske tajne.

Program za subotu, 7. marta:

14.00-16.00 Astro savetovalište

14.00-19.00 Zdravstveni kutak

15.00-18.00 Likovna radionica za decu

18.00-19.00 Druženje sa poznatim ličnostima i influenserkama

Veoma interesantan program održaće se i 8. marta. U znak dobrodošlice, svi koji vole ukus dobrog vina i uživaju u njemu moći će da degustiraju najbolja voćna vina vinarije Čoka. Na događaju „Vikend za dame“ biće postavljen i kutak za ulepšavanje, u okviru koga će dame potpuno besplatno moći da se našminkaju (kompanija Avon) i srede frizuru (frizerski salon “Češalj i makaze”). Devojke će ulepšavati Jelena Stanković, make-up artistkinja, poznata po svom blogu „Šminkanje sa Jelenom”.

Od 14 časova žene će učestvovati i u radionici “Moćne majice” i kreirati svoju, koju će dobiti na poklon od Ada Malla. Pored toga, nagrade mogu osvojiti i ukoliko učestvuju u brojnim takmičenjima i iznenađenjima koje smo pripremili toga dana.

Jedno od brojnih iznenađenja za pripadnice lepšeg pola pripremili su i mališani koji će svoje mame i bake obradovati specijalnim programom. U radionici “Formula za sreću”, koju će voditi pedagog Ivana Zorić, posetioci mogu rešavati projektni test ličnosti, na osnovu kog će saznati zanimljive informacije iz svog života.

Program za nedelja, 8. marta:

14.00-16.00 Degustacija vina

14.00-18.00 Kutak za ulepšavanje

14.00-17.00 Radionica „Moćne majice“

15.00-16.00 Dečji program „Mališani čestitaju praznik“

17.00-19.00 Radionica „Formula za sreću“

Drage dame, zaslužile ste da uživate u odličnoj zabavi i druženju, zato provedite Osmi mart na poseban način i poklonite sebi dane koje ćete sigurno pamtiti. Čekamo vas!

Foto: Kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...