BAKTERIJE I VIRUSI VREBAJU SA SVIH POVRŠINA: Detaljno očistite pod u svom domu SVAKODNEVNO I EKSPRESNO!
Foto: Promo

BAKTERIJE I VIRUSI VREBAJU SA SVIH POVRŠINA: Detaljno očistite pod u svom domu SVAKODNEVNO I EKSPRESNO!

Žena -

Sada kada spolja unosimo prašinu više nego tokom hladnih dana, neophodno je da vam pod bude uvek čist kako se ne bi razvijali bakterije i virusi. To je naročito važno ako imate malu decu koja se non stop igraju i puze po podu. Ali kako da ga čistite svakog dana, a da na to ne izgubite gomilu vremena koje možete iskoristiti za sebe? Pogledajte OVDE!

Čišćenje kuće zaista može biti brzo, lako, pa čak i zabavno – probajte najnoviji fenomenalni Healthy Spray mop za jednostavno čišćenje apsolutno svih podnih površina: parketa, laminata, pločica, tarketa... Nema saginjanja, nema ribanja, nema oštećenja kože ruku usled čišćenja, a sve je besprekorno čisto i dezinfikovano. Sipajte u rezervoar dezinfekciono sredstvo i detaljno očistite svaki kutak svog doma ili kancelarije. Sada je pravi momenat da ugrabite svoj primerak, jer je cena AKCIJSKA!

Čistač podova Healthy Spray Mop ima u sebi ugrađen rezervoar u koji možete sipati vodu ili bilo koje drugo sredstvo za čišćenje. Aktivira se jednostavnim pritiskom na dugme dok brišete i na taj način kontrolišete i količinu tečnosti. Tako zasigurno nećete oštetiti površinu koju čistite.

Danas je jedinstvena prilika da ga OVDE kupite po 53% sniženoj ceni! Poručite putem telefona 011/6 888 999 od 8-17h ili OVDE online non-stop.

foto: Promo

Pogledajte samo koliko je lako čistiti njime:

Za razliku od običnih mopova koji vrlo brzo moraju da se bace zbog nakupljene prljavštine i nemogućnosti da se lepo operu, na vrhu Healthy Spray Mopa je mikrofiber krpa koja se veoma lako održava. Skida se i pere ručno ili u mašini na 60 stepeni, tako da je uvek čista. Baš kao i vaš pod na kome više neće biti prašine, bakterija i fleka.

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu i poručite putem telefona 011/6 888 999 od 8-17h ili OVDE online non-stop.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track