KAKO DA ODRŽAVATE NAMEŠTAJ U VREME VIRUSA? Obavezno ga zaštitite i perite češće navlake evo kako da do jutra budu suve!
Foto: Promo

KAKO DA ODRŽAVATE NAMEŠTAJ U VREME VIRUSA? Obavezno ga zaštitite i perite češće navlake evo kako da do jutra budu suve!

Žena -

Sada kada vlada virus je neophodno održavati ličnu i higijenu prostora u kom se boravi na maksimalnom nivou. Neophodno je da svakodnevno peremo stvari koje nosimo na sebi tokom dana čak i ako vam se čini da nisu prljave. Takođe, neohodno je redovno dezinfikovati prostor, a takođe se mora povesti računa i o nameštaju, što zapravo zvuči najteže. Kako u stvari čistiti nameštaj?

Nameštaj je najnezgodnije čistiti, a virus se na tkaninama zadržava i do nekoliko sati. Zato je neophodno da ga redovno održavate čistim, naročito ako niste u potpunoj izolaciji i izlazite iz kuće tokom dana (na posao, do prodavnice i slično). Ali kako da perete nameštaj? Zaštitite ga navlakama koje mogu da se operu večeras, a budu suve već ujutru.

foto: Promo

Jedna od takvih navlaka je poznata Couch Coat navlaka – navlaka sa dva lica čije boje odgovaraju gotovo svakom stilu: mlečno bela i braon. Cela je proštepana i jako je prijatna za sedenje (ne izaziva pojačano znojenje kao mnogi veštački materijali), a ono što je najvažnije jeste da se...

...PERE U MAŠINI I ULTRABRZO SUŠI!

Materijal je takav da će se na sobnoj temeraturi do jutra već osušiti i biće ponovo spremna za korišćenje! Tako ćete biti sigurni da vi i vaši najmiliji sedite na čistom.

foto: Promo

Gde ova navlaka može da se kupi? Ili pozovite i poručite na 011/6 888 999 ili poručite online na sledećim stranicama:

Požurite, količine su ograničene! Prekrivač se ne kliza i nepropusan je. Štiti i od fleka kada se prospu hrana, obojena pića, kada se vaš pas ili mačka olinjaju na njoj.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track