DUPLO DOBRO: Fizička aktivnost u izolaciji pozitivno utiče na raspoloženje – evo šta korisno da uradite!
Foto: Promo

DUPLO DOBRO: Fizička aktivnost u izolaciji pozitivno utiče na raspoloženje – evo šta korisno da uradite!

Žena -

Ako vam izolacija teško pada zbog toga što ne radite ili manje radite, ako se većinu vremena izležavate i polako počinjete zbog toga da se osećate tromo, lenjo i beskorisno, razmrdajte se! Sređivanje kuće koje zahteva pokretljivost će vas „razbuditi“, osećaćete se bolje zbog toga, ali i zbog toga što se rezultati vašeg rada vide instant. Onda ćete na miru moći da uživate u toploj kafi, kolačima, da se izležavate i lickate u svom čistom domu.

Jedan od malo većih poslova kada je sređivanje kuće u pitanju, a koje stalno ostavljamo za „kad budemo imali više vremena“, jeste do sada uvek dosadno pranje prozora. Međutim, ono sada ne mora biti ni dugotrajno, ni dosadno, ni naporno! Ne morate ni kriviti leđa, ni mučiti ruke u vodi. Zapravo, ne morate ih uopšte kvasiti!

Zahvaljujući ovoj super praktičnoj spravici – BRISAČU 3 U 1 – nema kvašenja ruku, a umesto kofe, krpa i raznoraznih sredstava nosite samo jedan jedini brisač koji obavlja posao bolje od svega navedenog! ! Ima u sebi REZERVOAR za vodu i/ili sredstvo za čišćenje koje nanosite na staklo aktiviranjem pumpice, MIKROFIBER KRPU (lako se skida i pere u mašini) koja služi da nasapunjate prozore i GUMENI DEO kojim skidate tečnost i završavate pranje. Nema nošenja kofi sa vodom, bezbroj krpa, sunđera za sapunjanje. Samim tim nema krivljenja kičme ni maltretiranje kože ruku.

A da li sada tokom novonastale situacije može negde da se kupi? Da, može da bude kod vas na adresi za 1-3 radna dana, a možete da ga poručite OVDE po ceni od 690 rsd ili pozivom na 011/6 888 999.

foto: Promo

Prsnete, nasapunjate, skinete suvišnu penu ili vodu sa stakla, i to je sve! Može da se koristi za prozore na kući, autu, za izloge.

Ne brinite, isporučujemo i sada kada mnogi ne rade. Ostanite kod kuće. Po ceni od 690 rsd poručite odmah OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 i kod vas je na adresi za 1-3 radna dana.

(Promo tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track