KAKO DA SPREMITE JAGNJETINU U RERNI ZA VASKRS: Recept za pečenje sa hrskavom kožicom, sočno kao ispod SAĆA!
Foto: Profimedia

praznična trpeza

KAKO DA SPREMITE JAGNJETINU U RERNI ZA VASKRS: Recept za pečenje sa hrskavom kožicom, sočno kao ispod SAĆA!

Žena -

Na vaskršnjj trpezi trebalo bi da stoji i jagnjeće pečenje. Naravno, ako ste uspeli da ga obezbedite, nudimo vam recept kako da vam ispadne sočno kao ispod sača.

Priprema:

Jagnjetina treba da odstoji 2 sata u mleku.

Pecite je u većem sudu.

Dobro utrljati so, dodati malo lorbera, grančicu ruzmarina.

Krompir iseći na veće komade i staviti pored jagnjetine, preliti uljem i dodati dve kašike kajmaka.

Peći na 180 stepeni oko 1,5 h.

Servirati toplo, uz zelenu salatu i mladi luk.

foto: Profimedia

kurir.rs/lepaisrećna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track