Najnovije vesti

BUČNE NOĆI I UMORNA JUTRA? Evo kako da na jednostavan način prestanete da hrčete!
Foto: Promo

BUČNE NOĆI I UMORNA JUTRA? Evo kako da na jednostavan način prestanete da hrčete!

Žena

Hrkanje ozbiljno utiče na san kako onog koji hrče (osoba koja hrče se lako zagrcne, često ima mini gušenja koja bude iz sna), tako i na san onih koji sa njim ili pored njega spavaju. Da li je operacija jedino rešenje? Ne mora da bude! Jedan on načina da smanjite intenzitet hrkanja ili čak da u potpunosti prestanete da hrčete jeste upravo ovaj OVDE!

Pomogao je ogromnom broju ljudi, zašto ne biste dozvolili da pomogne i vama – PRSTEN PROTIV HRKANJA! On funkcioniše tako što otvara nosne šupljine i tako vazduh nesmetano prolazi, pa se postepeno prelazi sa disanja kroz usta na disanje kroz nos. Samim tim je intenzitet hrkanja manji, pa čak i u potpunosti nestaje. Sada se nudi po HIT CENI pozivom na broj 011/6 888 999 ili online poručivanjem OVDE.

Da li košta čitavo bogatstvo s obzirom da vam rešava veliki problem? Neverovatno, ali ne! Košta samo 590 rsd!!!

foto: Promo

Od čega je napravljen? Od silikona koji ne smeta tokom sna + 2 magneta unutar prstena. Ne žulja i ne remeti san. Ujutru je dovoljno isprati ga mlakom vodom kako se na njemu ne bi nataložile bakterije.

Danas ovaj fantastični prsten protiv hrkanja možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni od 590 rsd online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...