Udarna vest – Kraj CELULITU! Dobrodošli među najbolje!
Foto: Promo

Udarna vest – Kraj CELULITU! Dobrodošli među najbolje!

Žena -

Revolucionarni serum Protagonist jedan od najprodavanijih na svetu koji dokazano otklanja do 65 % naslaga celulita za manje od 14 dana.

Koje je tajno oružje u borbi protiv izgleda narandžine kože na vašim butinama, zadnjici i stomaku nakon 30-te godine? (nije ono što misliš)

Da li se svake godine iznova zabrinuto gledate u ogledalo dok isprobavate omiljeni kupaći kostim? Naborana koža na butinama, zadnjici i stomaku? Ako smatrate da ne možete više ništa da učinite u borbi protiv celulita ili mislite da ste već sve učinili, razmislite ponovo. Ove godine će biti drugačije!

foto: Promo

Serum Protagonist je prvi serum na svetu za koji su klinička istraživanja nezavisnih laboratorija dokazala da uklanja 65 % naslaga celulita za manje od 14 dana i dramatično poboljšava izgled vaše kože.

Jednom kada imate celulit, ne možete ga se nikako više rešiti. Ne postoji poznati lek za potpuno uklanjanje celulita ali postoje dokazani načini koji mogu pomoći da se smanji vidljivost. Ono što možete učiniti je da smanjite njegovu vidljivost na koži i makar delimično se oslobodite masnih naslaga. Celulit je neprijatelj dobrog izgleda, pogotovo kada ste u kupaćem kostimu, zato je neophodno da sa tretmanima počnete još danas.

Ovo će vam pomoći!

Serum Protagonist za oblikovanje tela je koncentrat dragocenih morskih supstanci i prava riznica efikasnih minerala. Njegovi aktivni sastojci podstiču mikrocirkulaciju i poboljšavaju ćelijski metabolizam, razbijajući naslage celulita i tope višak masnoće na vašim butinama, zadnjici i stomaku. Upravo tamo gde je to potrebno.

Posebna originalna formula stimuliše izlučivanje viška tečnosti i tako pomaže sprečavanje novih lipida, odnosno stvaranje masnih naslaga i celulita. Učvršćavajući učinak seruma omogućava čvršći, gladak i zategnut izgled kože i pritom prostepeno preoblikuje liniju vase figure.

foto: Promo

Izuzetni rezultati vidljivi nakon 10 dana redovnog korišćenja.

foto: Promo

Sastojci – izuzetno važni!

Serum Protagonist sadrži 100 % prirodne, odabrane aktivne sastojke koji se dobijaju iz netaknutih, izvora prirode, od Antarktičkog okeana preko Islandskih gejzera do Sicilijanskih solana.

Sastojci: Aqua-brine, Sodium, Potassium, Bromine, Magnesium, Calcium, Iodine, Isochrysis Galbana algae extract, Rosmarinus officinalis

Kako bi rezultati što duže trajali, pročitajte i ovo:

Među najvažnijim namirnicama koje ublažavaju nastanak i vidljivost celulita su ribe, koje predstavljaju bogat izvor omega-3 masnih kiselina, ne utiču na smanjenje cirkulacije krvi i čiste krv od toksina.

Dobre masti takođe možete naći u devičanskom maslinovom ulju i lanenom ulju (koristite ih kao začin ali ne više od dve kašike dnevno), orasima i bademima (pojesti samo tri do pet jezgri dnevno). Ne zaboravite i na povrće bogato vlaknima, jer vlakna održavaju naša creva čistim i izlučuju višak tečnosti iz tela. To su temelji na kojima gradimo zdravu priču protiv celulita.

foto: Promo

A garancija?

O izuzetnim efektima seruma Protagonist možete se uveriti i sami bez rizika!

Setite se samo kako se osećate u svojoj najlepšoj haljini? Osećajte se tako i u svom omiljenom kupaćem kostimu! Zato ove godine idite na plažu potpuno samouverene!

Ukoliko nakon korišćenja proizvoda ne primetite nikakve rezultate, isti možete vratiti u roku od 14 dana nakon prijema i vratićemo vam sav novac.

Serum možete naručiti po Akcijskoj ceni OVDE i poslaćemo vam ga na željenu adresu.

Dobrodošla među najbolje!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja