POSLE OVOGA NEĆETE ŽUDETI ZA VELIKIM GRUDIMA: Žena priznala da se zbog OGROMNOG POPRSJA zamalo UGUŠILA! Evo kako!
Foto: Profimedia

PODELILA SVOJU ISPOVEST

POSLE OVOGA NEĆETE ŽUDETI ZA VELIKIM GRUDIMA: Žena priznala da se zbog OGROMNOG POPRSJA zamalo UGUŠILA! Evo kako!

Žena -

Rejčel Bruks ima grudi obima 150 centimetra, i to joj stvara čitav niz problema.

Njen život u ranoj mladosti svakako je bio zanimljiv zahvaljujući velikim grudima, ali raskošno poprsje gotovo ju je koštalo života. Jednom se, naime, gotovo ugušila u svojim grudima.

Odlučila je da ide na vožnju vozićem, ali sigurnosni pojas joj je bio toliko stisnut da je tokom vožnje stalno padala u nesvest i ponovno se budila. Kako kaže, vlastite grudi su je skoro ugušile. Jednom je čak imala i nezgodu tokom kuvanja, kada joj se majica zapalila nakon što se nagnula iznad plina. Nakon tih trauma je odlučila da promeniti svoj izgled i ode na zahvat smanjivanja grudi.

Doktori su joj rekli kako je njen indeks telesne mase preveliki da bi išla na operaciju. Zbog straha od raka dojke, odlučila je da više brige posvetiti zdravlju kako bi jednog dana mogla na operaciju. Na jednom takvom pregledu Bruks je saznala da njene grudi teže gotovo 23 kilograma.

"Imala sam puno zdravstvenih problema, stalne bolove u kičmi i imam grozno držanje. Na ramenima imam modrice od nošenja grudnjaka. Bez obzira na sve kroz što sam prošla, neću dopustiti da mi grudi unište život", rekla je Rejčel.

Iako još nije išla na operaciju, svakodnevno vežba kako bi smanjila svoj indeks telesne mase, sve uz podršku porodice, supruga i petoro dece. Rejčel se pre sramila da izađe iz kuće, ali napokon ima dovoljno samopouzdanja te se pohvalila da je čak krenula na plivanje.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Yourtango, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track